Top 10 luchtzuiverende planten

Elke plant produceert zuurstof, maar sommige planten hebben daarnaast een luchtzuiverende werking. NASA doet al jaren onderzoek naar schonere lucht en heeft ook wetenschappelijk bewezen dat planten bijdragen aan een schonere lucht op kantoor. Deze luchtzuiverende planten nemen schadelijke stoffen zoals ammonia, xyleen, formaldehyde, trichloorethyleen en benzeen op. Dit zijn stoffen die vrijkomen bij alledaagse bezigheden zoals printen, ramen lappen, het reinigen van vloeren of zelfs het afdrogen van je handen aan een papieren handdoekje. Daarnaast stimuleren planten de productiviteit van medewerkers, reduceren stress en houden deze natuurlijke luchtverfrissers de luchtvochtigheid op peil.

Onze top 10:

  1. Areca
  2. Sansevieria
  3. Aloe vera
  4. Aglaonema
  5. Ficus
  6. Dracaena
  7. Chamaedorea
  8. Rhapis exelsa
  9. Spathiphyllum
  10. Anthurium

De top 10 luchtzuiverende planten

In elk interieur zijn planten toe te voegen. Bij veel van onze klanten hebben wij luchtverfrissend en sfeerverhogend groen op kantoor geplaatst, met gezonder en productiever werken tot gevolg. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het perfect inpassen van deze top 10 planten. Ook in uw interieur.

Een luchtzuiverend groenplan, op maat gemaakt

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met Jelle Hoogendoorn. Bel hem direct op: 06-46041274.

Voorbeelden van projecten met luchtzuiverende planten