Sinds 1985

Hoogendoorn Projectbeplanting is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van interieurbeplanting. Jan Hoogendoorn begon in 1985 zijn onderneming in interieurbeplanting op basis van hydrocultuur. De vraag naar planten op kantoren stond in de kinderschoenen maar nam gedurende de jaren enorm toe. Jan heeft een passie voor groen en bouwde samen met zijn vrouw Conny een mooi bedrijf. Op dat moment hadden ze nooit gedacht dat het een écht familiebedrijf zou worden.

Tweede generatie

In 2008 werd Jelle Hoogendoorn mede-eigenaar van Hoogendoorn Projectbeplanting en ontwikkelde een moderne kijk op het toepassen van binnengroen. In combinatie met de uitgebreide kennis en kunde van Jan konden we onze klanten nog beter bedienen en groeide de onderneming. In 2018 werd ook Hidde Hoogendoorn mede-eigenaar van het bedrijf. Sindsdien staan de broers samen aan het roer. Hidde stuurt vol enthousiasme de operationele kant aan. Kwaliteit en maatwerk staan bij de broers Hoogendoorn voorop. Waarom ze zo’n goed team zijn? Ze vullen elkaar aan.

Persoonlijk contact vinden wij nog net zo belangrijk als Jan in 1985. Wij investeren daarom graag in de relatie met onze klanten, leveranciers en partners. Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd direct contact opnemen met uw contactpersoon. Kwaliteit en maatwerk staat bij ons voorop: iedereen ontvangt van ons een voorstel op maat en een passie voor mooie beplanting is ons met de paplepel ingegoten.

Gezondheid en duurzaamheid

Groen draagt bij aan de gezondheid van mensen. Meerdere wetenschappelijke onderzoeken benadrukken de positieve effecten van planten en een groene werk- en leefomgeving. Wij vinden het fijn om een bijdrage te kunnen leveren om organisaties en daarmee mensen een stukje gezonder, creatiever én relaxter te maken! Hoewel de planten natuurlijk eigenlijk het zware werk doen..

Het heeft onze voorkeur om te werken met duurzame materialen en leveranciers die duurzame producten aanbieden. We zoeken steeds naar manieren om zelf ook op een verantwoorde wijze te werken door bijvoorbeeld op een milieuvriendelijke manier om te gaan met afval en energiezuinige apparatuur te gebruiken.

Dé groenspecialist met een eigentijdse blik op interieurs

Wij zijn gespecialiseerd in hydrocultuur en in overleg met u creëren wij een creatieve en groene aankleding. De projecten die wij realiseren bestaan uit het ontwerpen, leveren en onderhouden van interieurbeplanting en groene wanden voor kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, overheidsinstellingen en hotels. We onderhouden uw groen en geven daar zelfs garantie op. Hoogendoorn Projectbeplanting creëert een moderne, trendy of chique groenbeleving in elke professionele of huiselijke omgeving. Vanzelfsprekend houden wij hierbij rekening met het bestaande interieur, uw smaak en budget. De omstandigheden van het binnenklimaat spelen ook een belangrijke rol bij de keuze voor uw groen.

Wij bespreken graag uw ideeën, om zo samen tot een concreet voorstel te komen dat volledig aan uw groenwensen voldoet. Neem contact met ons op voor advies over hoe groen in uw interieur het beste tot zijn recht komt.