Sinds 1985

Hoogendoorn Projectbeplanting is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van interieurbeplanting. Jan Hoogendoorn begon in 1985 zijn onderneming in interieurbeplanting op basis van hydrocultuur. De vraag naar planten op kantoren stond in de kinderschoenen, maar nam gedurende de jaren enorm toe. Jan heeft een passie voor groen en bouwde samen met zijn vrouw Conny een mooi bedrijf. Op dat moment hadden ze nooit gedacht dat het een écht familiebedrijf zou worden.

 

Tweede generatie

In 2008 werd Jelle Hoogendoorn, mede-eigenaar van Hoogendoorn Projectbeplanting. Jelle ontwikkelde een moderne kijk op het toepassen van binnengroen. Samen met de uitgebreide kennis en kunde van Jan konden we onze klanten nog beter bedienen en groeide het bedrijf hard.  In 2017 werd ook Hidde Hoogendoorn mede-eigenaar van het bedrijf. Sindsdien staan de broers samen aan het roer.

Hidde stuurt vol enthousiasme de operationele kant aan. Hij coördineert de dagelijkse processen, zoals de leveringen en het onderhoud. Jelle weet met zijn ondernemersdrive elk bedrijf te overtuigen van het belang van een groen en gezond kantoor. Kwaliteit en maatwerk staan bij de broers Hoogendoorn voorop. Waarom Jelle en Hidde zo’n goed team zijn? Ze vullen elkaar aan.

Persoonlijk contact vinden Jelle en Hidde nog net zo belangrijk als Jan in 1985. Wij investeren daarom graag in de relatie met onze klanten, leveranciers en partners. Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd direct contact opnemen met ons. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons voorop. Van ons ontvangt u altijd een voorstel op maat. De passie voor mooie beplanting is ons met de paplepel ingegoten.

 

Hoogendoorn Projectbeplanting door de jaren heen

Wij maken al 35 jaar werkomgevingen een stukje groener én gezonder. Ons familiebedrijf is altijd in ontwikkeling. Van het overdragen van het stokje aan een nieuwe generatie, diverse verhuizingen tot de vergroening van onze werkwijze. We geven je graag een kijkje in de groei van de afgelopen jaren, want Hoogendoorn Projectbeplanting staat nooit stil. Op nog veel meer mooie ontwikkelingen!

Dé groenspecialist met een eigentijdse blik op interieurs

Wij zijn gespecialiseerd in hydrocultuur. In overleg met u creëren wij een creatieve en groene aankleding. De projecten die wij realiseren, bestaan uit het ontwerpen, leveren en onderhouden van interieurbeplanting. Dit doen wij voor kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, overheidsinstellingen en hotels. Benieuwd naar onze cases? Bekijk ze hier. We onderhouden uw groen en geven daar zelfs garantie op. Hoogendoorn Projectbeplanting creëert een moderne, trendy of chique groenbeleving in elke werkomgeving. Vanzelfsprekend houden wij hierbij rekening met het bestaande interieur, uw smaak en budget. De omstandigheden van het binnenklimaat spelen ook een belangrijke rol bij de keuze voor uw groen.

Wij bespreken graag uw ideeën om zo samen tot een concreet voorstel te komen. Zo kunnen wij aan uw groene wensen voldoen. Neem contact met ons op voor advies. Dan kijken we samen  hoe groen in uw interieur het beste tot zijn recht komt.

Groenspecialist

EEN KIJKJE IN ONS FAMILIEBEDRIJF

Een kijkje in ons familiebedrijf, want inmiddels is de Hoogendoorn familie flink uitgebreid. Van een sterk onderhoudsteam met een ongekende plantenkennis tot een gedreven kantoorteam. Wat je aandacht geeft groeit, dat geldt ook voor ons team. Wij nemen je mee achter de schermen en stellen een aantal mensen uit ons team aan je voor.

Hoogendoorn ons team - website HG 2024 (2)
Frank, Jeroen, Jaap
team (1)

Gezondheid en duurzaamheid

Groen draagt bij aan de gezondheid van mensen. Niet alleen gezond werken, maar ook groen werken vinden wij belangrijk.  Zo hebben wij onszelf een aantal groene doelen gesteld. Van een volledig elektrisch wagenpark tot een energieneutraal pand. Dat laatste doel wordt al snel gerealiseerd. Zo verhuisden wij eind 2022 naar een nieuw kantoorpand met energielabel A+++

We zijn al goed op weg naar een groener Hoogendoorn. Zo rijden we enkel geoptimaliseerde routes om het brandstofverbruik te minimaliseren. De klant krijgt vooraf een aankondiging, zodat we niet voor een dichte deur staan. 

Wij werken niet alleen aan een duurzamer Hoogendoorn Projectbeplanting. Dit doen we samen met onze partners. Partners waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat, net als bij ons.

Adopteer regenwoud

Samen met onze partner Adopteer Regenwoud zetten wij ons in tegen de ontbossing. Voor elke nieuwe klant adopteren wij een stukje regenwoud. Het doel van Adopteer Regenwoud is om door middel van een positief tegengeluid de ontbossing en teruggang van de biodiversiteit in de tropen tegen te gaan. Het ultieme einddoel is om 2000 hectare regenwoud te beschermen, zodat ook apen en jaguars terugkeren naar het gebied. En daar dragen wij als trotse partner graag aan bij!

Moodboard