Kantoorplanten in Amersfoort

Bent u op zoek naar interieurbeplanting in Amersfoort? Hoogendoorn Projectbeplanting is specialist in kantoorplanten.

Planten op kantoor

In elk interieur kan Hoogendoorn Projectbeplanting groen toevoegen. Gaat u voor chique of trendy planten in kwalitatief hoogwaardige potten of kiest u voor een levende groene wand of mosschilderij? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitgelichte projecten: Kantoren in Amersfoort

COKZ

Het COKZ is de Nederlandse autoriteit op het gebied van de controle van zuivel, pluimvee en eieren. Interieurarchitectuur Wildenberg maakte een plan inclusief verbouwing en voor het ultieme buitengevoel mochten wij een groenplan maken en uitvoeren!

Interieurbeplanting bij ARAG

Juridisch dienstverlener ARAG bracht onlangs de vijfde locatie bij ons onder! Elk kantoor heeft een eigen uitstraling. Daarbij passend hebben wij gewerkt met verschillende groenplannen. Alle locaties zijn nu groener en gezonder, elk in een eigen stijl.

Interieurbeplanting voor gemeente Leusden

Samen met Wildenberg Interieurarchitectuur hebben wij het nieuwe gemeentehuis van Leusden voorzien van spectaculaire interieurbeplanting. Leusden is de groenste gemeente van Nederland. Daarom kozen wij voor grote bomen.

Bent u op zoek naar kantoorplanten in Amersfoort?

Deze organisaties in de regio Amersfoort hebben al een prachtig groen en gezond kantoor. Wij helpen u graag verder! Onze adviseurs begeleiden u bij het maken van de juiste keuze op basis van uw wensen. Wij brengen altijd een advies en offerte uit passend bij de inrichting en omstandigheden van de ruimte.

Verbeter de luchtkwaliteit op kantoor met planten

Planten dragen bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit op kantoor met als gevolg een betere concentratie, lager ziekteverzuim, gereduceerd stressniveau. Daarnaast dragen planten op kantoor bij aan een prettige luchtvochtigheid en ze werken geluiddempend.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het perfect inpassen van deze top 10 luchtzuiverende planten. Ook in uw interieur.

 

Kantoorplanten in Amersfoort

Groene wanden en moswanden

Een groene wand is een ruimtebesparend en trendy alternatief voor kantoorplanten. Onze groene wanden bestaan uit echte planten en geven een natuurlijke en levendige sfeer aan elke ruimte. Op de wand kunnen verschillende soorten planten worden bevestigd voor een speels of juist modern effect. Een moswand van Hoogendoorn Projectbeplanting bestaat uit echt mos.

Onderhoud van planten op kantoor

Goed verzorgde planten zorgen voor een perfecte ambiance in uw kantoor. Met een lange levensduur en een mooie uitstraling als resultaat van professioneel onderhoud. Planten en onderhoud zijn daarom eigenlijk niet van elkaar te scheiden. Onze specialisten komen uw planten dan ook graag onderhouden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende soorten onderhoud of over de kosten? Lees dan hier meer of neem contact op met een van onze adviseurs.

INSPIRATIE VOOR KANTOORPLANTEN IN Amersfoort

Neem voor meer inspiratie ook eens een kijkje bij onze projecten.