BioMontage

BioMontage is onze nieuwste mogelijkheid om de werk- of woonomgeving te verbinden met de natuur. Door natuurlijke materialen te bevestigen in een frame halen wij een stukje buiten naar binnen. De frames zijn  te monteren aan de wand en omdat ze eenvoudig te openen zijn kun je de inhoud zo vaak kan wijzigen als je wilt. BioMontage biedt een oneindig aantal ontwerpmogelijkheden!

Creatief verticaal groen

Naast de frames voor aan de muur is BioMontage ook beschikbaar voor panelen die je los in de ruimte kunt plaatsen. Dit is ideaal als afscheiding voor als je een gedeelte met meer privacy wilt creëren. De panelen zijn verrijdbaar waardoor je ze ook nog eens eenvoudig kunt verplaatsen.

BioMontage frames zijn beschikbaar in 3 afmetingen:

  • 122 x 61 cm
  • 61 x 61 cm
  • 30,5 x 61 cm

De frames zijn met de achterkant aan de muur te bevestigen. Vervolgens plaatsen we het natuurlijke materiaal in het frame en klikken we het frame dicht. De frames zijn te bekleden met mos, schors en steen. Het mos is beschikbaar in drie kleuren, het steen in twee. Op de foto’s hieronder zijn alle opties weergegeven. Wij adviseren u uiteraard graag over een passende en creatieve oplossing in uw interieur.

Montage

Design

Duurzame schorspanelen
Onze schors komt van de boomsoort Yellow Poplar (tulpenboom), die afkomstig  is uit de Appalachian Hardwood regio (AHR) in het oosten van de Verenigde Staten.

Akoestische mospanelen
Onze mospanelen zijn gemaakt van geconserveerd rendiermos dat groeit in de Noord-Europese bossen. Met respect voor het mos en de omgeving wordt de oogst met de hand gedaan. Het mos heeft bovendien zeer hoge geluiddempende eigenschappen, waardoor meer dan 90% van de gemiddelde en hoge frequenties (spraakfrequenties) worden gefilterd. De panelen voldoen aan brandvertragende richtlijnen.

Light Stone panelen
Onze Light Stone panelen zijn gemaakt van een combinatie van natuursteen en hars, waardoor ze lichter en goed hanteerbaar zijn. Er zijn twee kleuren beschikbaar: Prairie Brown en Mountain Grey.

Bekijk ook onze:

Groene wand

Groene wand

Moswanden

Moswanden

Livepicture

Livepicture

Roomdividers

Roomdividers

Wall planters

Wall planters