Interieurbeplanting op kantoor

Hoogendoorn Projectbeplanting is specialist in het zorgvuldig invullen van groenconcepten op kantoren. Uit onafhankelijke onderzoeken blijkt dat planten op kantoor een positieve invloed hebben op je productiviteit én gezondheid. Daarnaast draagt groen bij aan de sfeer en ondersteunt het de bedrijfsidentiteit. Kortom, beplanting maakt dat werknemers zich thuis voelen op de werkvloer!

Voordelen van planten op kantoor:

  • planten creëren meer privacy
  • planten zuiveren de lucht en zorgen voor een gezonder binnenklimaat
  • planten reduceren stress
  • planten zorgen voor sneller herstel bij ziekte
  • planten verhogen de productiviteit en creativiteit
  • planten werken geluiddempend
  • planten houden de luchtvochtigheid op peil

Uitgelichte projecten: kantoorplanten

Door heel Nederland toveren wij kantoren om tot een groene en gezonde werkomgevingen!

H&L accountants

H&L Accountants focust op menselijke meerwaarde. Dit geldt voor cliënten, maar ook voor personeel. En daar hoort een prettige werkplek blij. Als je nu het kantoor van H&L Accountants binnenkomt springt het groen in het oog.

Arkin hoofdkantoor

Na het vergroenen van meerdere locaties van Arkin, was dit keer het hoofdkantoor van Arkin aan de beurt. Met ruim 70 locaties is Arkin al jaren één van de grootste GGZ-instellingen van Nederland.

Het Zandkasteel

Het microdorp van Amsterdam Zuidoost: Het Zandkasteel. Dit monumentale gebouw lijkt door de bijzondere architectuur op een levensgroot zandkasteel. Het is een plek waar werk, wonen, horeca en sinds kort onderwijs samenkomen.

Voordelen van planten op kantoor

Planten op kantoor zorgen ervoor dat werknemers zich thuis voelen. En dat is belangrijker dan ooit tevoren. Door thuiswerken is de rol van kantoor nog belangrijker geworden. Ook Covid zorgde voor een verschuiving in vraag. Groen wordt niet alleen meer ingezet om sfeer op kantoor te versterken, maar ook om een gezonde werkomgeving en privacy te creëren. Waar voorheen de gezonde voordelen van planten bijzaak waren, zijn deze nu juist van belang.

Planten op kantoor

aanvragen hydrocultuur planten


Hydrocultuur planten voor op kantoor

Bij interieurbeplanting voor kantoor zijn er diverse mogelijkheden. Wij denken niet alleen aan de klassieke plant in een plantenbak. Met onze moderne blik op interieurbeplanting toveren wij elk kantoor om tot een groene werkomgeving. Van een moswand, roomdividers met prachtige planten tot een groene wand. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor? Bel ons voor persoonlijk advies of dien een terugbelverzoek in. Daag ons uit voor jouw volgende project!

Er wordt al jaren onderzoek gedaan naar de gezonde effecten van planten. Wij houden deze ontwikkelingen goed in de gaten. Lees hier alles over op deze pagina!

Planten voor elke werkplek

Wij leveren niet alleen de planten, maar ontzorgen u van A tot Z. Een groene werkplek begint bij een goed ontwerp. Wij zorgen dat de beplanting het interieur versterkt. Zo kijken we niet alleen naar de planten en bijpassende plantenbakken, maar ook naar de plaatsing. Na akkoord op het groenplan op maat gaat ons team met groene vingers aan de slag. De plantenbakken worden opgemaakt en afgewerkt. De beplanting maakt een interieur af. Elke ruimte stelt daarbij eigen eisen: een directiekamer heeft een andere uitstraling nodig dan de entree. Dat snappen wij als geen ander. 

Onderzoek naar een groene werkomgeving

Er wordt al jaren onderzoek gedaan naar de gezonde effecten van planten. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en houden u op de hoogte op deze pagina.

Ook op kantoor is het belangrijk om verbinding te maken met de natuur, zeker nu we grotendeels onze tijd binnen doorbrengen. Biedt een groene gezonde omgeving aan werknemers, klanten en relaties. Planten dragen onder andere positief bij aan de luchtvochtigheid op kantoor. Bij een luchtvochtigheid van onder de 40% of boven de 60% kunnen virussen makkelijk overleven. In kantoren is vaak sprake van een lage luchtvochtigheid, door klimaatbeheersingssystemen. Planten zorgen dat de luchtvochtigheid toeneemt en dat de verspreiding van griepvirussen wordt beperkt.

Onderhoud van kantoorplanten: Geen zorgen en garantie

Hoogendoorn Projectbeplanting adviseert altijd onderhoud van interieurbeplanting op kantoor. Ons deskundige onderhoudsteam verzorgt de planten op basis van hydrocultuur. Benieuwd naar de voordelen van planten op hydrocultuur? Neem een kijkje op onze hydrocultuurpagina. Ons onderhoudsteam zorgt ervoor dat de planten mooi blijven. Bovendien heeft u garantie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze pagina over onderhoud van interieurbeplanting of neem contact met ons op.

Inspiratie