Kantoorplanten

Kantoorplanten brengen de kantoortuin tot leven. Ze stimuleren medewerkers tot betere prestaties én reduceren stress. Daarbij zijn planten ook beeldbepalend en versterken ze de uitstraling van uw bedrijf, zowel naar uw medewerkers als naar uw klanten.

Voordelen van kantoorplanten

Een kantoor met mooie, groene planten heeft veel voordelen. Behalve dat het prestatieverhogend en stressverlagend werkt, zuiveren ze ook de lucht, houden de atmosfeer voldoende vochtig en zorgen voor voldoende zuurstof. Daarnaast vinden mensen een plant in de buurt altijd plezierig en vaak inspirerend. Planten op kantoor zijn dus in elk opzicht goed voor de sfeer!

Planten bepalen de uitstraling van uw kantoor

De stijl van uw bedrijf kunt u laten terugkomen in de planten op uw kantoor. Met de plantenbak en het type plant dat u kiest, versterkt u de uitstraling. Of u nu strak aluminium of beton wilt, sfeervol hout of neutraal kunststof en of u nu kiest voor grote of kleine planten of bomen. Voor elk type kantoor en elke gewenste uitstraling kunnen wij u de juiste plant en plantenbak leveren.

Kies de juiste plant voor uw kantoor

Niet elke plant is geschikt voor op kantoor. Sommige doen het juist heel goed op kantoor, kunnen wel of niet in de zon of gedijen juist beter op een donkere plek. Laat u daarom vooraf goed adviseren welke plant past in uw kantoor.

Ook planten op uw kantoor?

Kies voor planten op kantoor en geef uw bedrijf een frisse uitstraling en een gezonde sfeer. Wij helpen u graag om de juiste planten te kiezen en vertellen u welk onderhoud daarbij nodig is. Wilt u advies voor planten op uw kantoor of het onderhoud ervan? Neem dan contact met ons op.

Onze top 10 kantoorplanten

Planten op kantoor zorgen voor een prettig klimaat en maken de werkplek tot een fijne plek om te zijn. Naast alle gezondheidsvoordelen van planten zijn ze natuurlijk ook heel mooi! Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met interieurbeplanting en het maken van een beplantingsplan voor grote en kleinere organisaties. Vanuit onze expertise in het plaatsen en onderhouden van planten op kantoren hebben wij onze top 10 kantoorplanten samengesteld. Lees verder…..

Inspiratie voor kantoorplanten

De projecten die wij realiseren bestaan uit het ontwerpen, leveren en onderhouden van kantoorplanten en groene wanden voor kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en hotels. Hoogendoorn Projectbeplanting creëert een moderne, trendy of chique groenbeleving in elke professionele of huiselijke omgeving.