Werkwijze stappenplan Hoogendoorn Projectbeplanting

Stap 1 – ADVIES

Wilt u een werk- of leeromgeving groener maken, maar weet u niet goed hoe? Dan zijn wij er voor je! Wij hebben voor elke ruimte passend groen.

Bij elke opdracht kijken we naar de ruimte, de mogelijkheden en het budget. Op basis hiervan maken we een inschatting voor de benodigde beplanting. Met ruim 35 jaar ervaring weten we precies welke interieurbeplanting het beste in elke ruimte past.

Een groene omgeving ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook ontzettend veel gezondheidsvoordelen. Zo zuiveren planten de lucht, verbeteren ze de akoestiek, reduceren ze stress en stimuleren ze de arbeidsproductiviteit. 

Wij helpen je deze voordelen te ervaren door groen te verwerken binnen het bedrijf.

Interieurbeplanting door Hoogendoorn Projectbeplanting

Stap 2 – ONTWERP

Een groene werkplek begint bij een goed ontwerp. Wij zorgen dat de beplanting het interieur versterkt.

Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project komen wij langs voordat we starten. Bij kleine projecten maken wij een ontwerp op basis van een plattegrond van de ruimte. In beide gevallen nemen we uw wensen natuurlijk uitgebreid door.

Op basis van deze wensen, de ruimte en het interieur kiezen wij passende beplanting en plantenbakken. Hierbij kijken we wat voor beplanting de bedrijfsidentiteit versterkt. 

Na de ontwerpfase ontvangt u een offerte inclusief beeldmateriaal van de gekozen beplanting en plantenbakken. Na een akkoord gaan we verder met de volgende stap. 

ontwerp en realisatie

Stap 3 – REALISATIE

Dan is het tijd om het voorstel écht tot leven te brengen. Jij hoeft niks te doen, behalve ons binnen te laten. Wij leveren niet alleen de planten, maar ontzorgen u van A tot Z. 

Ons team met groene vingers levert de beplanting en zorgt dat alles op de afgesproken plek komt te staan. De plantenbakken worden opgemaakt en afgewerkt. Is de ruimte omgetoverd tot een groene en gezonde omgeving? Dan laten we alles netjes achter en kunnen jullie genieten van het groen.

Stap 4 – ONDERHOUD

Onze service stopt niet na het leveren, ook na het plaatsen van de beplanting staan we voor je klaar. Goed verzorgde planten belonen hun omgeving door een lange levensduur en een perfecte uitstraling. Onderhoud en planten zijn daarom niet van elkaar te scheiden. 

Totaalonderhoud op kantoorbeplanting bestaat uit minimaal 12 bezoeken per jaar ten behoeve van water geven, voeden, snoeien, afsproeien, opbinden, draaien van de plantenbakken, ziekte- en ongediertebestrijding (ook preventief) en het controleren van de watermeter. Ook halfjaarlijks – of kwartaalonderhoud behoort bij ons tot de mogelijkheden. Ons totaalonderhoud is inclusief volledige vervangingsgarantie op de door ons geleverde beplanting. Deze staat gelijk aan de initiële contractduur. Heeft jouw organisatie al interieurbeplanting? Dan nemen wij de zorg voor de planten graag uit handen.

Meer weten over onderhoud

Onderhoud Hoogendoorn Projectbeplanting
aanvragen hydrocultuur planten