PLANTEN VOOR IN DE HORECA

Hoogendoorn Projectbeplanting is specialist in het creatief invullen van groenconcepten in horeca. In horeca is de behoefte ontstaan om dichter bij de natuur te komen. Zowel tijdens een zakelijk bezoek of ter ontspanning. Het creëren van een gezonde en groene omgeving voor gasten draagt bij aan een fijne ervaring. Met planten in de horeca voelen gasten zich thuis!

Planten in de Horeca zorgen voor:

  • Een rustgevende omgeving
  • Een huiselijk gevoel
  • Het afbreken van onfrisse geuren
  • Reductie van CO2 in de lucht
  • Gezonder werken & ontspannen

Uitgelichte project: planten in de horeca

Door heel Nederland voorzien wij horeca van groen en geven wij een bezoek aan de horeca net dat beetje extra!

Greenberg Traurig

Het kantoor van Greenberg Traurig in Amsterdam is het thuis van meer dan 65 advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Samen met iL Office richtten wij het nieuwe kantoor aan de Amsterdamse grachten in. iL Office verzorgden het interieurontwerp en wij het groen.

Golfbaan Kromme Rijn

Golfbaan Kromme Rijn in natuurgebied De Brakel beschikt over een prachtige golfbaan en een gezellig clubhuis. De blikvanger van de ruimte is de groene wand. Door deze naast grote ramen te plaatsen, kijk je van zowel binnen als buiten op groen uit.

Moxy

Het interieur van hotel Moxy is speels, kleurrijk en on trend. Aan ons de taak om het groen hierbij aan te laten sluiten in dit bijzondere hotel in hartje Utrecht. Een gezonde en groene lobby waar de gasten zich gelijk thuis voelen. Dat was ons doel bij deze opdracht. En dat is goed gelukt als je het ons vraagt!

Planten in de horeca

Onderzoek naar groen in de horeca

Juist in de horeca is het belangrijk om een fijne en gezonde leefomgeving te creëren . Planten dragen onder andere positief bij aan de luchtvochtigheid in een horecagelegenheid. Bij een luchtvochtigheid van onder de 40% of boven de 60% kunnen virussen makkelijk overleven. Planten zorgen dat de luchtvochtigheid toeneemt en dat de verspreiding van griepvirussen wordt beperkt. Daarnaast zorgt een groene omgeving voor een rustgevende sfeer.

Er wordt al jaren onderzoek gedaan naar de gezonde effecten van planten. Wij houden deze ontwikkelingen goed in de gaten. Op deze pagina kunt u hier alles over lezen!

Onderhoud: geen zorgen & garantie

Hoogendoorn Projectbeplanting adviseert altijd onderhoud van interieurbeplanting bij horecagelegenheden. Door de verzorging van planten op basis van hydrocultuur door onze vakmensen blijven deze mooi en krijgt u garantie! Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?

Bekijk onze pagina over onderhoud of neem contact met ons op.

Inspiratie