Kantoorplanten in Utrecht

Bent u op zoek naar interieurbeplanting in Utrecht? Hoogendoorn Projectbeplanting is specialist in kantoorplanten.

Advies over kantoorplanten

Al meer dan 30 jaar is Hoogendoorn Projectbeplanting specialist in binnengroen. Wij komen zelf uit Utrecht en weten daarom als geen ander wat er speelt in de stad. Groen is een belangrijk thema in Utrecht en wij dragen daar graag aan bij met onze groene oplossingen voor bedrijven, publieke instellingen en overheidsorganisaties. Groen op kantoor helpt werkend Utrecht ook binnenin gebouwen groener, gezonder en duurzamer te worden!

In elk interieur kan Hoogendoorn Projectbeplanting groen toevoegen. Gaat u voor chique of trendy planten in kwalitatief hoogwaardige potten of kiest u voor een levende groene wand of mosschilderij? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitgelichte projecten: Kantoren in Utrecht

MBO Utrecht Columbuslaan

Na een aantal vestigingen van groen te hebben voorzien, was nu MBO Utrecht Columbuslaan aan de beurt. Een gezonde leeromgeving zorgt voor gelukkige leerlingen. Contact met de natuur maakt creatiever, socialer en gezonder.

Bankzitters

Creatieve creators verdienen een creatieve en gezonde werkomgeving. Het kleurrijke kantoor van de Bankzitters mochten wij nog groener maken! De speelse plantenbakken hebben we opnieuw gebruikt en gevuld met verschillende planten. Door te spelen de hoogte van de ruimte is het groen vanuit elke hoek te bewonderen.

Fonds voor Cultuurparticipatie

Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur. Dit doen ze door subsidie te geven aan culturele initiatieven in het hele land. Het fonds verhuisde van de Kromme Nieuwe Gracht in Utrecht naar een modern en open kantoor aan de rand van het centrum. Door planten in kleurige bakken tussen de werkplekken te plaatsten heeft het kantoor een groene en vrolijke uitstraling gekregen.

Bent u op zoek naar kantoorplanten in Utrecht?

Deze organisaties in Utrecht hebben al een groen en gezond kantoor. Wij helpen u graag verder! Onze adviseurs begeleiden u bij het maken van de juiste keuze op basis van uw wensen. Wij brengen altijd een advies en offerte uit passend bij de inrichting en omstandigheden van de ruimte.

Groene wanden

Een groene wand is een ruimtebesparend en trendy alternatief voor kantoorplanten. Onze groene wanden bestaan uit echte planten en geven een natuurlijke en levendige sfeer aan elke ruimte. Op de wand kunnen verschillende soorten planten worden bevestigd voor een speels of juist modern effect. Moswanden van Hoogendoorn Projectbeplanting bestaan uit echt mos.

Wij zijn official plant supplier van FC Utrecht

Onderhoud van planten op kantoor

Goed verzorgde planten zorgen voor een perfecte ambiance in uw kantoor. Met een lange levensduur en een mooie uitstraling als resultaat van professioneel onderhoud. Planten en onderhoud zijn daarom eigenlijk niet van elkaar te scheiden. Onze specialisten komen uw planten dan ook graag onderhouden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende soorten onderhoud of over de kosten? Lees dan hier meer of neem contact op met een van onze adviseurs.

Kantoorplanten Utrecht

Verbeter de luchtkwaliteit op kantoor met planten

Planten dragen bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit op kantoor met als gevolg een betere concentratie, lager ziekteverzuim, gereduceerd stressniveau. Daarnaast dragen planten op kantoor bij aan een prettige luchtvochtigheid en ze werken geluiddempend.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het perfect inpassen van deze top 10 luchtzuiverende planten. Ook in uw interieur.

Inspiratie voor kantoorplanten in Utrecht

Neem voor meer inspiratie ook eens een kijkje bij onze projecten.