Nieuw bij Hoogendoorn Projectbeplanting: De plantenscan!

Doe de plantenscan en krijg onze drie jaar zorgeloos groengarantie! Want mooi groen, moet groen blijven. Wij zien dat mooi groen op ‘t werk vaak niet mooi blijft. Het is voor ons belangrijk om de klant écht te ontzorgen met interieurbeplanting die altijd in topconditie is.  

Hoe werkt de plantenscan? Een medewerker van ons komt langs en inspecteert alle planten. Zijn de planten goedgekeurd? En nemen wij vanaf dat moment het onderhoud over? Dan krijg je maar liefst drie jaar garantie op de planten. Zitten er planten tussen die niet door de keuring komen? Niet getreurd! Wij kunnen je alsnog voorzien van zorgeloos groen. De voorwaarde is dat wij de slechte planten tegen een eenmalig bedrag vervangen en vanaf dat moment het maandelijkse onderhoud doen. Zo heb je alsnog recht op drie jaar garantie op alle planten.   

Wat houdt deze garantie precies in?   

Wij leveren onze planten altijd alleen in combinatie met één van onze drie Groenverzorging abonnementen. Planten van Hoogendoorn blijven daarom altijd in topconditie. Is er toch sprake van een slechte plant en was deze plant onder onze hoede? Dan vervangen wij het binnen deze drie jaar kosteloos.   

Met de nieuwe plantenscan is het nu ook mogelijk om planten van een andere partij door ons te laten keuren, vervangen en voortaan te onderhouden. Ook hier krijg je een driejarige groengarantie bij. Want Hoogendoorn levert geen groen. Wij leveren zorgeloos groen. 

Onderhoud en inspectie interieurbeplanting