Roomdivider met planten

Groen op de werkvloer wordt steeds belangrijker voor de gezondheid van mensen. Werken in open kantoortuinen creëert nieuwe uitdagingen in het kader van akoestiek, virusverspreiding en concentratie van medewerkers. Een room divider met planten kan hierbij een oplossing bieden!

Living Wall

Een Living Wall is een roomdivider met een flexibel systeem om de ruimte te verdelen. Deze groene wanden kunnen ook tegen de muur gemaakt worden. Ze zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig beschikbaar. De enkelzijdige versie wordt beplant met 48 planten. In de dubbelzijdige gaan 96 planten.

Mogelijkheden roomdivider met planten

Kast met planten

Gebruik de kast als eyecatcher en als roomdivider met planten op kantoor! De kast bestaat uit een hoogwaardig RVS stalen frame gecombineerd met vaste massief eiken plantenbakken.

Het stalen frame is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar:

  • Industrieel
  • Zwart
  • Blauwgrijs
  • Wit

Ook in de afmeting zijn vier opties mogelijk. 150 cm, 200 cm, 250 cm of 300 cm. Daarnaast behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Deze kast met planten past dus altijd en overal!

De mogelijkheden met de plantenkast

Urban jungle roomdivider

Creatief groen creëer je door verschillende plantensoorten te combineren. Geïntegreerd in het meubilair past dit ook nog eens in de laatste interieurtrends. Daarnaast benut je de positieve effecten van de diverse beplanting. Een urban jungle roomdivider is:

  • Vernieuwend
  • Creatief
  • Gezond
  • Rustgevend

Urban jungle roomdivider

Een veilige en groene werkplek

Creëer groen werkgeluk met de stalen frames met plantenbakken van onze partner GRØNN. Samen bieden wij slimme en stijlvolle groene oplossingen voor elke (werk)omgeving. De groene verrijdbare werkplekafscheidingen zijn te maken met plexiglas of corten stalen tussenscherm en natuurlijk met prachtige tropische planten!

Een veilige werkplek met GRØNN

Tik Tak Panel

Het Tik Tak Panel is een prachtig innovatief product waarbij we de beplanting in een staand paneel plaatsen. De enkelzijdige is gevuld met 36 planten. In de
dubbelzijdige gaan 72 planten. Deze beplanting is vervolgens voor een maand van water te voorzien. Het paneel is te spuiten in iedere gewenste RAL-kleur.

Tik Tak Panels

Langwerpige plantenbakken als room divider

  • Kunststof plantenbakken

Onze rechthoekige plantenbakken zijn gemaakt van gerecycled materiaal en passen daarmee perfect in een duurzaam kantoor! Ze zijn beschikbaar in iedere gewenste kleur in zowel mat als hoogglans en ze zijn tevens te voorzien van een verzonken wielplateau.

  • Handgemaakte Honey plantenbak

Deze handgemaakte plantenbakken zijn vervaardigd van gevlochten touw dat om een mal gespannen is. Het natuurlijke materiaal komt uitstekend tot zijn recht in veel interieurs. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen.

Room divider met planten

LiveDivider

Een moderne oplossing om planten in het interieur op te nemen. De LiveDivider staat op een voet en is dubbelzijdig beplant met 108 planten. Hij is standaard leverbaar in wit en zilvergrijs, maar desgewenst in elke andere RAL-kleur te spuiten.

LiveDivider met planten

Danish Industrial

Deze prachtige verrijdbare roomdivider is voorzien van 3 of 6 bakken van 33 bij 65 centimeter. De bakken zijn leverbaar in elke RAL-kleur.

BioMontage als room divider

BioMontage geeft de mogelijkheid om de werkomgeving te verbinden met de natuur. Door natuurlijke materialen te bevestigen in een frame halen wij een stukje buiten naar binnen. De frames zijn te monteren aan de wand en omdat ze eenvoudig zijn te openen kun je de inhoud zo vaak kan wijzigen als je wilt. BioMontage biedt een oneindig aantal ontwerpmogelijkheden! De panelen zijn in te vullen met mos in 3 kleuren en met schors en steen.

Naast frames voor aan de muur is BioMontage ook beschikbaar voor panelen die je los in de ruimte kunt plaatsen. Dit is ideaal om een gedeelte met meer privacy te creëren op kantoor.
De panelen zijn verrijdbaar waardoor je ze ook nog eens eenvoudig kunt verplaatsen.

Room Divider met mos

Inspiratie

Bekijk ook onze:

Groene wand

Groene wand

Moswanden

Moswanden

Livepicture

Livepicture

Wall planters

Wall planters

Biomontage

Biomontage