Interieurbeplanting in Den Haag

Met interieurbeplanting krijgt uw organisatie een frisse uitstraling en creëert u een aantrekkelijke werkplek. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en vinden een passende oplossing voor ieder budget.

Advies over interieurbeplanting

Bij Hoogendoorn Projectbeplanting hebben we meer dan 30 jaar ervaring met kantoorplanten op basis van hydrocultuur. Wij stemmen de keuze van de plantenbakken en planten altijd af op het interieur en de omstandigheden op kantoor. Bij totaalonderhoud geven wij een volledige vervangingsgarantie op de beplanting.

Wilt u overleggen over de mogelijkheden voor interieurbeplanting bij u op kantoor? Wij nemen altijd dezelfde dag nog contact op en helpen u graag op weg.

Interieurbeplanting

Mogelijkheden in interieurbeplanting

Naast interieurbeplanting zijn wij specialist in verticaal groen zoals groene wanden, moswanden en levende schilderijen. Ook room dividers met echte planten, decoratieve zuilen en waterornamenten kunt u in ons assortiment vinden.

Wat zeggen klanten over onze interieurbeplanting?

Wij helpen u graag verder! Onze adviseurs begeleiden u bij het maken van de juiste keuze op basis van uw wensen. Wij brengen altijd een advies en offerte uit passend bij de inrichting en omstandigheden van de ruimte. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet bij onze klanten en wat zij over ons zeggen?

Onderhoud van planten op kantoor

Totaalonderhoud op uw kantoorbeplanting bestaat uit minimaal 12 bezoeken per jaar ten behoeve van water geven, voeden, snoeien, afsproeien, opbinden, draaien van de plantenbakken, ziekte- en ongediertebestrijding (ook preventief) en het controleren van de watermeter. Dit is inclusief garantie op de door ons geleverde beplanting. Ook halfjaarlijks – of kwartaalonderhoud behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende soorten onderhoud of over de kosten? Lees dan meer op onze pagina over onderhoud of neem contact op met een van onze adviseurs.

Inspiratie voor Interieurbeplanting in Den Haag

Bent u benieuwd naar meer mogelijkheden met mos? Bezoek ook eens de website: mosopkantoor.nl