Hoogendoorn in de Media

Een familiebedrijf met een passie voor beplanting, dat zijn wij. Wij vinden het fijn om een bijdrage te kunnen leveren om organisaties en daarmee mensen een stukje gezonder, creatiever én relaxter te maken! Wil je meer weten over onze kijk op groen, de gezonde effecten en ons familiebedrijf? Neem dan contact met ons op!

 

In de media

 1. FD Gazelle Award 2020: Zesde snelst groeiende bedrijf van Nederland.
 2. FD Gazelle Award 2021: Zesde snelst groeiende bedrijf in onze categorie.
 3. Artikel van het NOS over gezonder werken.
 4. Omroep Houten over wereld plantendag en Stichting Adopteer Regenwoud.
 5. Artikel op de website van Nationale Nederlanden over het runnen van een familiebedrijf.
 6. Artikel in ’t Groentje.
 7. Artikel in Stek Magazine.
 8. Inzamelingsactie Oekraïne bij Omroep Houten en Houtens Nieuws
 9. Artikel in magazine projectinrichter GRIP.
 10. Artikel in Ondernamen
 11. FD Gazelle Award 2022: 66e van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland.
 12. FD Gazelle Award 2023: 72e van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland.
 13. Artikel in ’t Groentje: Groen is dé trend bij Hoogendoorn Projectbeplanting in Houten.

Hoogendoorn Projectbeplanting in interieurmagazine

In februari nam Julia Gajentaan contact op met Hoogendoorn Projectbeplanting. Zij is de hoofdredacteur van Stek Magazine. Jelle Hoogendoorn werd geïnterviewd bij één van onze klanten: Incyte Biosciences Benelux. Wij creëerden een gezonde groene oase in hun kantoor in Amsterdam Zuid-Oost. In samenspraak met de interieurarchitecte is gekozen voor een indrukwekkende groene wand in combinatie met gezonde interieurbeplanting. Het resultaat van het interview lees je in het aprilnummer van Stek Magazine.

Het volledige magazine is te lezen via de app van Stek Magazine. De styling voor de fotoshoot is gedaan door Binti Home.

Hoogendoorn Projectbeplanting in interieur magazine

Hoogendoorn Projectbeplanting in interieur magazine

Hoogendoorn Projectbeplanting in interieur magazine

Hoogendoorn Projectbeplanting in interieur magazine

Hoogendoorn Projectbeplanting in magazine van projectinrichter

Dyade opende het Dyade Visma Onderwijs Experience Center om het best mogelijke onderwijs in Nederland te ondersteunen. Organisaties kunnen in het experience center samenkomen om live uitzendingen, podcasts en webinars te realiseren.

Wij dragen graag bij aan innovatie in deze sector, daarom hebben wij de nieuwe kantoorruimte van Dyade Acedemy omgetoverd tot een groene en gezonde omgeving. Een ruimte waar verbinding centraal staat en mensen elkaar kunnen inspireren. Zo maken we samen het onderwijs weerbaar voor de toekomst. In het magazine van GRIP interieurprojecten werd deze bijzondere case uitgelicht.

Grip magazine - hoogendoorn in de media

Hoogendoorn in ’t Groentje

Claudia Verbree, werkzaam bij ’t Groentje Houtens Nieuws, kwam onlangs bij Hoogendoorn Projectbeplanting op kantoor om eigenaren Jelle en Hidde Hoogendoorn te interviewen over hun groene doelstellingen en duurzaamheidsinitiatieven van afgelopen jaar.

Hieronder lees je het interview. Het hele artikel is ook via deze link te vinden op de website van Houtens Nieuws.

Hoogendoorn Projectbeplanting in de media Hoogendoorn Projectbeplanting in de media Hoogendoorn Projectbeplanting in de media Hoogendoorn Projectbeplanting in de media

Hoogendoorn in Ondernamen

Ondernamen kwam langs in ons nieuwe pand om Jelle & Hidde te interviewen over de groei van Hoogendoorn én hun kijk op duurzaam ondernemen.

We maakten afgelopen jaren namelijk niet alleen stappen in de uitbreiding van ons team, maar ook op het gebied van verduurzaming. Met onze geoptimaliseerde routes rijden we zo min mogelijk kilometers en met energielabel A+++ verbruiken we slechts één achtste van ons vorige energieverbruik. En dat terwijl dit pand twee keer zo groot is.

“We hopen hier dan ook nog lang te mogen werken aan het groener maken van werkend Nederland. Op een duurzame manier, zodat het goed is voor de werknemers én voor de natuur!” Lees het hele artikel hieronder.

Hoogendoorn in Ondernamen deel 1

Een familiebedrijf runnen: zó doet ondernemer Jelle dat

Nationale Nederlanden interviewde Jelle Hoogendoorn, mede-eigenaar van Hoogendoorn Projectbeplanting, over zijn visie op ondernemen en de financiële kant daarvan.

Contentbureau Beklijf  vroeg Jelle het hemd van het lijf over planten, de geschiedenis van het bedrijf en toekomstplannen.

Hieronder kun je het hele interview lezen. En op de website van Nationele Nederlanden is het ook terug te vinden.