Groen voor Vattenfall klanten

Planten zijn gezond. Een groene omgeving maakt mensen gezonder, relaxter én productiever. Hoogendoorn Projectbeplanting creëert een duurzame groenbeleving op iedere werkplek.

Speciaal voor klanten van Vattenfall hebben wij twee duurzame concepten voor interieurbeplanting op kantoor samengesteld. Ontvang een vrijblijvende offerte op maat!

Vattenfall en Hoogendoorn Projectbeplanting

Exclusieve partnerkorting

Vattenfall klanten krijgen 10% partnerkorting op onze groene oplossingen.

Een groen en duurzaam kantoor voor iedereen. Daar werken Vattenfall en Hoogendoorn Projectbeplanting aan. Samen maken we de wereld groener!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meestal maken wij een afspraak op locatie om de situatie te bekijken.

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Waarvoor vraagt u een offerte aan?

  Duurzaamheid

  Voor het kweken van onze planten werken wij uitsluitend met duurzame partners. Onze kwekers investeren in het verminderen van hun CO2-uitstoot, vangen regenwater op om de planten van water te voorzien en hanteren een zo optimaal mogelijk recyclingproces. Vanzelfsprekend beschikken zij over MPS-certificaten die aantonen dat ze milieu en duurzaamheid écht serieus nemen.

  Onderhoud van interieurbeplanting

  Hoogendoorn Projectbeplanting kan het onderhoud van interieurbeplanting voor u verzorgen. Goed verzorgde planten belonen hun omgeving door een lange levensduur en een perfecte uitstraling. Onderhoud en planten zijn daarom niet van elkaar te scheiden. Onze specialisten kiezen voor elke situatie en plaats de juiste planten.

  Totaalonderhoud op uw kantoorbeplanting bestaat uit minimaal 12 bezoeken per jaar ten behoeve van water geven, voeden, snoeien, afsproeien, opbinden, draaien van de plantenbakken, ziekte- en ongediertebestrijding (ook preventief) en het controleren van de watermeter. Dit is inclusief garantie op de door ons geleverde beplanting. Ook halfjaarlijks – of kwartaalonderhoud behoort bij ons tot de mogelijkheden.

  Interieurbeplanting voor MKB

  Adopteer Regenwoud

  Hoogendoorn Projectbeplanting adopteert een stukje regenwoud voor elke nieuwe klant. We doen dit samen met de stichting Adopteer Regenwoud. Het doel hiervan is om de ontbossing en teruggang van de biodiversiteit in de tropen tegen te gaan. Het regenwoud in Costa Rica is misschien wel één van de mooiste plekken op aarde, met een uitzonderlijke biodiversiteit aan planten en dieren. Wij zetten ons graag in om dit te beschermen!

  Benieuwd hoe wij uw offerte omzetten in vierkante meters regenwoud?

  Creëer een groen bedrijf!

  100% circulair met GRØNN by Hoogendoorn

  Samen met GRØNN werken wij aan een betere wereld. De systemen van GRØNN zijn volledig lokaal geproduceerd (Made in Holland) en duurzaam. De basis van de plantenbakken is gemaakt van RVS en staal. Deze basismaterialen worden gemaakt van gerecyclede producten, hebben een lange levensduur en zijn 100% circulair.

  Bekijk ook onze:

  Groene wand

  Groene wand

  Moswanden

  Moswanden

  Livepicture

  Livepicture

  Wall planters

  Wall planters

  Biomontage

  Biomontage