100% circulair met GRØNN by Hoogendoorn

Samen met GRØNN werken wij aan een betere wereld. De systemen van GRØNN zijn volledig lokaal geproduceerd (Made in Holland) en duurzaam. De basis van de plantenbakken is gemaakt van RVS en staal. Deze basismaterialen worden gemaakt van gerecyclede producten, hebben een lange levensduur en zijn 100% circulair.

Voor het kweken van onze planten werken wij uitsluitend met duurzame partners. Onze kwekers investeren in het verminderen van hun CO2-uitstoot, vangen regenwater op om de planten van water te voorzien en hanteren een zo optimaal mogelijk recyclingproces. Vanzelfsprekend beschikken zij over MPS-certificaten die aantonen dat ze milieu en duurzaamheid serieus nemen.

Laat de natuur het werk doen

NIEUWE PRODUCTEN VAN ONZE PARTNER GRØNN

GRØNN heeft maar liefst vijf nieuwe producten uitgebracht. Deze nieuwe plantenbakken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook multifunctioneel. Een slim design, waardoor het groen één wordt met het interieur. 

STEKR 120 en 80

Een roomdivider en stroomvoorziening in één. Dat is de nieuwe Stekr van GRØNN, met de keuze uit een lengte van 120 of 80 cm. De STEKR plaats je tegen je bureau aan. Zo heb je een extra stroomvoorziening en meer privacy!

LAAG BOVEN LAAG

De laag boven laag is een slim ontwerp en combineert maar liefst drie functies in één. Deze blikvanger bevat een schemerlamp, bijzettafel en plantenbak in verschillende lagen boven elkaar. Kortom, een dynamisch ontwerp!

KLIMR GEO

De naam zegt het al, langs dit nieuwe product klimmen planten naar boven. De KLIMR GEO is door zijn geografische vormen zelfs zonder beplanting al mooi. Een roomdivider die naarmate de planten groeien alleen nog maar mooier wordt. 

MODULAR & MODULAR MOON

Met de MODULAR creëer je een planteneiland naar wens. De ronde vormen maken deze plantenbakken uitermate geschikt voor een speels en tijdloos interieur. De MOON is een aanvulling op de MODULAR serie. Dit halfronde element is te gebruiken als plantenbak, bankje of op een stijlvol frame als een vrijstaande module tegen de wand.

POTR

De POTR is misschien wel het meest eigenzinnige product uit de serie. Deze plantenbak en schemerlamp in één zorgt ervoor dat zelfs planten in donkere hoeken tot bloei komen.

Nieuwe producten GRØNN

Room Divider van GRØNN by Hoogendoorn

Creëer groen werkgeluk en een veilige omgeving met de stalen frames met plantenbakken van onze partner GRØNN in combinatie met onze planten. Samen bieden wij slimme en stijlvolle groene oplossingen voor elke (werk)omgeving.

De groene verrijdbare werkplekafscheidingen zijn te maken met plexiglas of corten stalen tussenscherm en natuurlijk met prachtige tropische planten!

GRØNN by Hoogendoorn

GRØNN als partner van Hoogendoorn

Wij kiezen onze partners met zorg. Een gezonde leef- en werkomgeving staat bij ons, net als bij GRØNN voorop! Het optimaliseren van het binnenklimaat is tegenwoordig van groot belang en wij doen dat graag duurzaam en samen met onze partners.

GRØNN heeft een divers aanbod aan groenoplossingen waarvan design en productie in eigen beheer en lokaal wordt uitgevoerd. Daardoor zijn de producten uniek en is maatwerk nooit een probleem!

Inspiratie voor interieurbeplanting op kantoor

Bekijk ook onze:

Groene wand

Groene wand

Moswanden

Moswanden

Livepicture

Livepicture

Wall planters

Wall planters

Biomontage

Biomontage