100% circulair met GRØNN by Hoogendoorn

Samen met GRØNN werken wij aan een betere wereld. De systemen van GRØNN zijn volledig lokaal geproduceerd (Made in Holland) en duurzaam. De basis van de plantenbakken is gemaakt van RVS en staal. Deze basismaterialen worden gemaakt van gerecyclede producten, hebben een lange levensduur en zijn 100% circulair.

Voor het kweken van onze planten werken wij uitsluitend met duurzame partners. Onze kwekers investeren in het verminderen van hun CO2-uitstoot, vangen regenwater op om de planten van water te voorzien en hanteren een zo optimaal mogelijk recyclingproces. Vanzelfsprekend beschikken zij over MPS-certificaten die aantonen dat ze milieu en duurzaamheid serieus nemen.

Laat de natuur het werk doen

Een gezond binnenklimaat met planten

Wetenschappers tonen al jaren aan dat goed onderhouden planten zorgen voor een hogere arbeidsproductiviteit. Steeds meer wordt duidelijk dat mensen zich prettiger voelen in een natuurlijke omgeving. Veel studies geven een genetische verklaring: mensen hebben zich altijd in een natuurlijke omgeving ontwikkeld. Pas de laatste 100 jaar leven we in stedelijke omgevingen en werken mensen op kantoren. We voelen ons echter beter thuis in een groene en natuurlijke omgeving en we presteren dan ook beter. Lees meer over onderzoeken en bewijs over gezond werken met planten!

GRØNN by Hoogendoorn

GRØNN als partner van Hoogendoorn

Wij kiezen onze partners met zorg. Een gezonde leef- en werkomgeving staat bij ons, net als bij GRØNN voorop! Het optimaliseren van het binnenklimaat is tegenwoordig van groot belang en wij doen dat graag duurzaam en samen met onze partners.

GRØNN heeft een divers aanbod aan groenoplossingen waarvan design en productie in eigen beheer en lokaal wordt uitgevoerd. Daardoor zijn de producten uniek en is maatwerk nooit een probleem!

Room Divider van GRØNN by Hoogendoorn

Creëer groen werkgeluk en een veilige omgeving met de stalen frames met plantenbakken van onze partner GRØNN in combinatie met onze planten. Samen bieden wij slimme en stijlvolle groene oplossingen voor elke (werk)omgeving.

De groene verrijdbare werkplekafscheidingen zijn te maken met plexiglas of corten stalen tussenscherm en natuurlijk met prachtige tropische planten!

Inspiratie voor interieurbeplanting op kantoor

Bekijk ook onze:

Groene wand

Groene wand

Moswanden

Moswanden

Livepicture

Livepicture

Wall planters

Wall planters

Biomontage

Biomontage