Kantoorplanten in Rotterdam

Bent u op zoek naar interieurbeplanting in Rotterdam? Hoogendoorn Projectbeplanting is specialist in kantoorplanten in Rotterdam en omgeving.

Advies over kantoorplanten

In elk interieur kan Hoogendoorn Projectbeplanting groen toevoegen. Gaat u voor chique of trendy planten in kwalitatief hoogwaardige potten of kiest u voor een levende groene wand of mosschilderij? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitgelichte projecten: Kantoren in Rotterdam

Montfort college

In samenwerking met Victor! Grafisch Ontwerp hebben we een groenplan gemaakt voor het Montfort Collega in Rotterdam. In het ontworpen zitmeubilair hebben wij een variatie aan beplanting toegevoegd én een vier meter hoge Ficus lyrata.

Stijlvol goud bij Damen Shipbuilding

De wens van Damen Shipbuilding in Rotterdam was om luxe groen toe te voegen aan het interieur van het kantoor. Er is gekozen voor moderne plantenbakken met een look van gehamerd staal. Deze bakken zijn nieuw in ons assortiment.

Incentro

In de voormalige Van Nellefabriek in Rotterdam heeft Incentro een stoer en modern kantoor. De fabriek is het voornaamste industriële monument in Nederland en staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het pand heeft het industriële karakter behouden.

Bent u op zoek naar kantoorplanten in Rotterdam?

Deze organisaties in de regio Rotterdam hebben al een prachtig groen en gezond kantoor. Wij helpen u graag verder! Onze adviseurs begeleiden u bij het maken van de juiste keuze op basis van uw wensen. Wij brengen altijd een advies en offerte uit passend bij de inrichting en omstandigheden van de ruimte.

Verbeter de luchtkwaliteit op kantoor met planten

Planten dragen bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit op kantoor met als gevolg een betere concentratie, lager ziekteverzuim, gereduceerd stressniveau. Daarnaast dragen planten op kantoor bij aan een prettige luchtvochtigheid en ze werken geluiddempend.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het perfect inpassen van deze top 10 luchtzuiverende planten. Ook in uw interieur.

Kantoorplanten Rotterdam

Groene wanden en moswanden

Een groene wand is een ruimtebesparend en trendy alternatief voor kantoorplanten. Onze groene wanden bestaan uit echte planten en geven een natuurlijke en levendige sfeer aan elke ruimte. Op de wand kunnen verschillende soorten planten worden bevestigd voor een speels of juist modern effect. Moswanden van Hoogendoorn Projectbeplanting bestaan uit echt mos!

infographic groen op kantoor

Wageningen University & Research

Wetenschappers tonen al jaren aan dat goed onderhouden planten zorgen voor een hogere productiviteit. De laatste tijd wordt steeds meer duidelijk dat mensen zich prettiger voelen in een natuurlijke omgeving. Veel studies geven een genetische verklaring: mensen hebben zich altijd in een natuurlijke omgeving ontwikkeld. Pas de laatste 100 jaar werken mensen op kantoren maar we voelen ons nog steeds beter thuis in een groene en natuurlijke omgeving en we presteren dan ook beter.

Onderzoekers van Wageningen University & Research vertellen over de potentie van planten als luchtzuiveraars. Diverse media schreven over de voordelen van groen op de werkvloer, zoals het Algemeen Dagblad en RTL Nieuws.

Onderhoud van planten op kantoor

Goed verzorgde planten zorgen voor een perfecte ambiance in uw kantoor. Met een lange levensduur en een mooie uitstraling als resultaat van professioneel onderhoud. Planten en onderhoud zijn daarom eigenlijk niet van elkaar te scheiden. Onze specialisten komen uw planten dan ook graag onderhouden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende soorten onderhoud of over de kosten? Lees dan hier meer of neem contact op met een van onze adviseurs.

Inspiratie voor kantoorplanten in Rotterdam

Neem voor meer inspiratie ook eens een kijkje bij onze projecten.