Assortiment

Ons assortiment

Hoogendoorn Projectbeplanting besteedt net zoveel aandacht aan het imago van haar klanten als de klanten zelf. Daarin is de doelstelling om de klant de zorg op het gebied beplanting binnen -en buiten het kantoor volledig uit handen te nemen. Of het nu gaat om een nieuw project, waar de architect zijn eisen stelt of om bestaande gebouwen: telkens weer levert Hoogendoorn Projectbeplanting een effectieve bijdrage aan de harmonie tussen omgeving, kantoor, beplanting en decoratie.

Interieurbeplanting

Elke beplanting vraagt om een passende omgeving met de daarbij behorende verzorging. Bij de keuze moet daar al rekening mee worden gehouden. Een plant is een stukje geconcentreerde natuur dat we in onze werkomgeving zetten, maar het is ook een kunstwerk; puur levend en origineel.

Hydrocultuur

Hydrocultuur is het kweken van beplanting in water, waaraan de noodzakelijke voedingsstoffen zijn toegevoegd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hydrokorrels. Dit is gebakken klei dat het vocht opneemt en het vervolgens gedoseerd afgeeft aan de plant. Een bijkomend voordeel is dat de benodigde voedingstoffen gemakkelijk en nauwkeurig zijn te doseren. Ook zijn, door het gebruik van hydrokorrels in plaats van aarde, veroorzakers van plantenziektes zoals schimmels en bacteriën eenvoudiger onder de duim te houden dan bij de traditionele kweek.

Plantenbakken

De plantenbakken in ons assortiment zijn passend in zowel een zakelijk als klassiek interieur. Allen verkrijgbaar in vele soorten en maten. Mat, glanzend, natuurlijk, kunststof, keramiek of metaal, wat de omgeving ook vraagt: wij hebben een plantenbak die past bij uw kantoor en interieurbeplanting.

Verticaal groen

Groen aan de muur is een trendy en ruimtebesparend alternatief voor planten. Het gezonde effect van natuurlijk groen op kantoor wordt op deze manier optimaal benut. Door gebruik van echte beplanting over een relatief groot verticaal oppervlak wordt meer Co2 omgezet in zuurstof en verbetert de luchtvochtigheid. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing.

Beplanting buiten

Naast interieurbeplanting kunnen wij ook de beplanting buiten voor u verzorgen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een krachtige compositie voor bij uw entree of hebben de bomen rondom uw pand een snoeibeurt nodig, neem dan gerust contact met ons op.

Decoratie

De decoratieve stukken beschikbaar in ons assortiment bieden u de kans om onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrent. Bijzondere zuilen, handgemaakte boomstamplateaus en water-ornamenten behoren tot de opties.

Zijde/textiel

Waar levende beplanting niet kan ‘aarden’, vormen planten met bladeren en bloemen op basis van zijde/textiel een hoogwaardig alternatief.