Planten in een overheidsinstelling

Hoogendoorn Projectbeplanting is expert in het toepassen van binnengroen bij overheidsinstellingen. Een gezonde en groene werkomgeving stimuleert onder andere de productiviteit van mensen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat planten een positief effect hebben op je gezondheid. Met planten haal je buiten naar binnen. Met één plant per twee personen merkt u al verschil!

Voordelen van planten voor overheidsinstellingen:

  • Planten creëren meer privacy
  • Planten zuiveren de lucht en zorgen voor een gezonder binnenklimaat
  • Planten reduceren stress
  • Planten zorgen voor sneller herstel bij ziekte
  • Planten verhogen de productiviteit en creativiteit
  • Planten werken geluiddempend
  • Planten houden de luchtvochtigheid op peil

Hydrocultuur planten voor een overheidsinstelling

Door de verstedelijking is de afstand tussen mens en natuur nog nooit zo groot geweest. Inmiddels is ruimschoots bewezen dat een groene werkomgeving een positieve invloed heeft op mensen. Onze groen toepassingen op basis van hydrocultuur vormen het fundament van een gezonde en groene werkomgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en ons advies voor uw overheidsinstelling? Neem dan contact op met ons voor persoonlijk advies!

Luchtvochtigheid verbeteren met planten

De afgelopen jaren zijn er meerdere onafhankelijke onderzoeken naar de gezonde effecten van planten afgerond. Deze ontwikkelingen houden wij goed in de gaten. Op deze pagina kan ook u alle ontwikkelingen lezen. Het is belangrijk om de luchtvochtigheid op peil te houden. Planten zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid met mate toeneemt. Bij een luchtvochtigheid van onder de 40% of boven de 60% kunnen virussen makkelijk overleven. Planten zorgen ervoor dat dit op peil blijft. Ga voor losse planten, een roomdivider met planten of een indrukwekkende plantenwand. Met onze moderne kijk op binnengroen adviseren wij u graag hoe we samen het beste resultaat bereiken.

 

Uitgelichte projecten: planten in een overheidsinstelling

Door heel Nederland toveren wij overheidsinstellingen om tot een groene en gezonde omgeving!

Eemland Wonen

Het kantoor van Eemland Wonen hebben wij van ruimtebesparend groen voorzien. Moderne plantenbakken aan de muur en in de vensterbank creëren een groene en gezonde werkomgeving zonder teveel ruimte in te nemen.

YMERE

In 2019 schreef woningcorporatie Ymere een tender uit om de interieurbeplanting op 7 locaties te vervangen en op alle 9 locaties te verzorgen. De nadruk lag niet zozeer op prijs maar op innovativiteit, duurzaamheid, het proces en het creëren van eenheid.

Interieurbeplanting voor gemeente Leusden

Samen met Wildenberg Interieurarchitectuur hebben wij het nieuwe gemeentehuis van Leusden voorzien van spectaculaire interieurbeplanting. Leusden is de groenste gemeente van Nederland. Daarom kozen wij voor grote bomen.

Advies op maat planten overheid

Samen kijken we naar uw wensen en de huidige inrichting. Zo kunnen wij binnengroen toepassen op een manier die écht bij uw organisatie past. Naast de voordelen van planten in een werkomgeving, dragen planten ook bij aan de sfeer. Met planten creëert u een werkplek die de identiteit van de organisatie uitstraalt en waar mensen zich thuisvoelen. Maak de werkplek eigen met de verschillende toepassingen van groen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden!

aanvragen hydrocultuur planten


Planten in overheidsinstellingen

Onderhoud: Geen zorgen en garantie

Op zoek naar zorgeloos groen? Hoogendoorn projectbeplanting adviseert onderhoud van de interieurbeplanting bij overheidsinstellingen. Ons vakkundige en enthousiaste onderhoudsteam neemt de verzorging van de planten op zich. Want wat je aandacht geeft groeit. Zo blijven de planten mooi en krijgt u garantie op de planten. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?

Bekijk onze pagina over onderhoud of neem contact met ons op.

Inspiratie