Levende schilderijen en panelen in uw interieur

LivePicture of LivePanel is een moderne oplossing om planten in uw interieur op te nemen. De voordelen van groen op kantoor, zoals verbetering van de luchtkwaliteit, zijn met levende schilderijen op een ruimtebesparende manier toegepast. De voordelen van groen op kantoor, maar dan verticaal! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze LivePicture GO is al leverbaar vanaf € 175,- inclusief beplanting.

LivePicture en LivePicture GO

Een LivePicture is een prachtig innovatief designproduct dat een schilderij tot leven brengt met echt groen. In de lijst is een speciaal systeem geïntegreerd waardoor er een lage onderhoudsbehoefte bestaat. Slechts één keer in de vier tot zes weken verzorgen is voldoende. Levende planten aan de muur zijn bovendien geluiddempend, zuiveren de lucht en zorgen voor meer zuurstof.

LivePanel

Een LivePanel is een staande groene wand met levende planten en een levendige toevoeging aan de omgeving. De basis van dit groene wandsysteem bestaat uit gootprofielen voorzien van een waterreservoir, welke tegen de wand worden bevestigd. De LivePanel is ook los in de ruimte te plaatsen. De verwisselbare plantcassettes zijn voorzien van ‘cups’ waarin beplanting wordt geplaatst. Deze cassettes worden in het gootprofiel bevestigd zodat de beplanting door middel van capillaire werking worden voorzien van water en voeding. LivePanel is te installeren op zowel nieuwe als bestaande wanden. Door te variëren met formaat en beplanting is LivePanel naar eigen smaak en wensen samen te stellen, de mogelijkheden zijn eindeloos

LivePanel

Afwerking en systemen

Onze adviseurs denken graag met u mee over de juiste lijst of een systeem dat past bij uw interieur en budget. LivePicture is leverbaar in diverse afmetingen en daardoor in ieder interieur toepasbaar.

Bekijk ook onze:

Groene wand

Groene wand

Moswanden

Moswanden

Biomontage

Biomontage

Roomdividers

Roomdivers

Wall planters

Wall planters