Interieurbeplanting in Den Bosch

Heeft u behoefte aan een groener kantoor in de regio Den Bosch? Met interieurbeplanting krijgt uw organisatie een frisse uitstraling en creëert u een aantrekkelijke werkplek.

Advies over interieurbeplanting

Inmiddels hebben we bij Hoogendoorn Projectbeplanting al ruim 30 jaar ervaring met groen voor binnen. Het is onze passie om voor ieder budget het optimale groenplan te realiseren. Maatwerk en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wilt u overleggen over de mogelijkheden voor interieurbeplanting bij u op kantoor? Wij nemen altijd dezelfde dag nog contact op en helpen u graag op weg.

Interieurbeplanting

Mogelijkheden in interieurbeplanting

Wij zijn altijd op zoek naar creatieve oplossingen om groen toe te passen in het interieur. Naast interieurbeplanting zijn wij specialist in verticaal groen zoals plantschilderijen,  wanden van geprepareerd mos en green walls. Ook room dividers met echte beplanting of mos, decoratieve zuilen en waterornamenten kunt u in ons assortiment vinden.

Wat zeggen klanten over onze interieurbeplanting?

Wij helpen u graag verder! Onze adviseurs begeleiden u bij het maken van de juiste keuze op basis van uw wensen. Wij brengen altijd een advies en offerte uit passend bij de inrichting en omstandigheden van de ruimte. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet bij onze klanten en wat zij over ons zeggen?

Onderhoud van planten op kantoor

Goed verzorgde interieurbeplanting in Den Bosch zorgt voor een perfecte ambiance in uw kantoor. Met een lange levensduur en een mooie uitstraling als resultaat van professioneel onderhoud. Planten en onderhoud zijn daarom eigenlijk niet van elkaar te scheiden. Onze specialisten komen uw planten dan ook graag onderhouden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende soorten onderhoud of over de kosten? Lees dan meer op onze pagina over onderhoud of neem contact op met een van onze adviseurs.

Inspiratie voor Interieurbeplanting in Den Bosch

Bent u benieuwd naar meer mogelijkheden met mos? Bezoek ook eens de website: mosopkantoor.nl