Kantoorplanten leasen of huren?

Kantoorplanten leasen of huren geeft u de voordelen van mooie interieurbeplanting zonder de aanschafkosten.  Zo kunt u voordelig zonder investering genieten van planten op kantoor. 

De voordelen van planten leasen:

  • Zonder investering genieten van een groene werkomgeving
  • Het biedt flexibiliteit voor de toekomst
  • Wij onderhouden de planten en vervangen een plant indien nodig
  • U betaalt een vast bedrag per maand
  • Al mogelijk vanaf een periode van één jaar

Uitgelichte projecten:

Door heel Nederland voorzien wij kantoren, horeca, zorg- en onderwijsinstellingen van (lease) planten!

Greenberg Traurig

Het kantoor van Greenberg Traurig in Amsterdam is het thuis van meer dan 65 advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Samen met iL Office richtten wij het nieuwe kantoor aan de Amsterdamse grachten in. iL Office verzorgden het interieurontwerp en wij het groen.

Golfbaan Kromme Rijn

Golfbaan Kromme Rijn in natuurgebied De Brakel beschikt over een prachtige golfbaan en een gezellig clubhuis. De blikvanger van de ruimte is de groene wand. Door deze naast grote ramen te plaatsen, kijk je van zowel binnen als buiten op groen uit.

Moxy

Het interieur van hotel Moxy is speels, kleurrijk en on trend. Aan ons de taak om het groen hierbij aan te laten sluiten in dit bijzondere hotel in hartje Utrecht. Een gezonde en groene lobby waar de gasten zich gelijk thuis voelen. Dat was ons doel bij deze opdracht. En dat is goed gelukt als je het ons vraagt!

aanvragen hydrocultuur planten

Voordelig groen op kantoor met interieurbeplanting leasen

Het leasen van planten biedt flexibiliteit voor de toekomst. Groeit het kantoor? Wilt u meer of minder groen? Bent u toe aan iets anders? Wij passen het leasecontract of huurcontract aan! Het leasen van interieurbeplanting kan al vanaf een periode van één jaar. Bij een leasecontract leveren wij niet alleen de planten, maar voorzien wij ze ook van onderhoud en vervangen wij een plant indien nodig. En dat terwijl u een vast bedrag per maand betaalt.

Wat kost kantoorplanten leasen of huren?

Ieder voorstel voor het leasen of huren van kantoorplanten is maatwerk. Wij bespreken graag uw wensen en maken daarna een specifieke offerte voor het groenplan.

We hebben (lease) planten op kantoor geplaatst bij

Advies over kantoorplanten leasen of huren

Het kantoor is prachtig ingericht, maar het ontbreekt nog aan een ding: planten! Wij komen graag langs om mee te denken. We maken een groenplan dat volledig aansluit op uw wensen. Wilt u overleggen over de mogelijkheden van interieurbeplanting op kantoor? Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons op.

De voordelen van kantoorplanten

Planten in een interieur hebben een positief effect op mensen. De planten zuiveren de lucht, houden de luchtvochtigheid op peil, zijn geluiddempend, verhogen het vertrouwen, reduceren stress en stimuleren de arbeidsproductiviteit. Ze verhogen zelfs de creativiteit én kunnen herstel na ziekte bevorderen. Kortom, met planten haalt u een dosis gezondheid in kantoor. Met één plant per twee personen merkt u al verschil! Met het leasen van planten ervaar je al deze voordelen voor een vaste prijs én zonder zorgen.

Ook toe aan de voordelen van een groen kantoor? Neem contact op met ons op.