Leasen of huren van interieurbeplanting

Planten in een interieur hebben een positief effect op mensen. De planten zuiveren de lucht, houden de luchtvochtigheid op peil, zijn geluiddempend, verhogen het vertrouwen, reduceren stress en stimuleren de arbeidsproductiviteit. Ze verhogen zelfs de creativiteit én kunnen herstel na ziekte bevorderen. Kortom, met planten haalt u een dosis gezondheid in kantoor. Met één plant per twee personen merkt u al verschil!

Lease van kantoorplanten

U heeft uw kantoor prachtig ingericht, maar het ontbreekt nog aan een ding: groen! Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken. We maken een groenplan dat volledig aansluit op uw wensen. Vindt u de aanschaf van interieurbeplanting een te grote investering om in één keer te doen, dan kunt u bij ons ook planten leasen. Na een lease van 3 jaar zijn de planten en plantenbakken uw eigendom. Totaalonderhoud is altijd onderdeel van de leaseperiode. Uiteraard is een vervangingsgarantie hierbij inbegrepen.

Huren van planten voor kantoor

Het voordeel van kantoorplanten huren is dat u de investering in groen gespreid kunt betalen. Bent u na de huurperiode toe aan iets anders? Dan maken we een nieuw groenplan, afgestemd op de trends van dat moment. Als u planten huurt voor uw kantoor dan komen wij maandelijks om deze te verzorgen. De interieurbeplanting ziet er altijd representatief uit en u heeft er geen omkijken naar.

Wilt u overleggen over de mogelijkheden voor interieurbeplanting bij u op kantoor? Wij nemen altijd dezelfde dag nog contact op en helpen u graag op weg. Maak een belafspraak om de opties door te nemen!