Kantoorplanten leasen of huren?

Kantoorplanten leasen of huren geeft u de voordelen van mooie planten zonder de aanschafkosten. Bovendien biedt het flexibiliteit voor de toekomst. Groeit uw kantoor? Wilt u meer of minder groen? Bent u toe aan iets anders? Wij passen het leasecontract of huurcontract voor u aan!

De voordelen van kantoorplanten

Planten in een interieur hebben een positief effect op mensen. De planten zuiveren de lucht, houden de luchtvochtigheid op peil, zijn geluiddempend, verhogen het vertrouwen, reduceren stress en stimuleren de arbeidsproductiviteit. Ze verhogen zelfs de creativiteit én kunnen herstel na ziekte bevorderen. Kortom, met planten haalt u een dosis gezondheid in kantoor. Met één plant per twee personen merkt u al verschil!

Ook toe aan de voordelen van een groen kantoor?

Wat kost kantoorplanten leasen of huren?

Ieder voorstel voor het leasen of huren van kantoorplanten is maatwerk. Wij bespreken graag uw wensen en maken daarna een specifieke offerte voor uw groenplan.

Advies over kantoorplanten leasen of huren

U heeft uw kantoor prachtig ingericht, maar het ontbreekt nog aan een ding: groen! Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken. We maken een groenplan dat volledig aansluit op uw wensen. Wilt u overleggen over de mogelijkheden voor interieurbeplanting bij u op kantoor? Wij nemen vaak dezelfde dag nog contact op en helpen u graag op weg. Maak een belafspraak om de opties door te nemen!