Interieurbeplanting voor kantoor

Elk interieur wordt aangenamer met planten. De kunst is om voor elke ruimte de juiste interieurbeplanting te kiezen. Wij beheersen die kunst en verzorgen voor onze klanten de beplanting. Vanaf het ontwerp tot en met het onderhoud van de planten.

Meer dan enkel een plantenbak!

Bij interieurbeplanting voor kantoor denken wij niet alleen aan de klassieke plant in een plantenbak. Wij toveren elk kantoor om tot een groene werkplek. Dat doen we met modern en soms ruimtebesparend groen. Van een groene wand, moswand tot een roomdivider met prachtige planten. Daag ons uit voor uw volgende project!

Interieurbeplanting bij bedrijven

Betrekt u een nieuw pand of opent u een nieuwe locatie? Dan vraagt u zich vast af welke planten u het beste kunt aanschaffen. Niet iedere plant en plantenbak zijn geschikt voor elk interieur. Of u nu planten zoekt voor een kantoor, restaurant, school of hotellobby wij adviseren u graag over uw beplanting.

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment Daardoor hebben we voor ieder budget een passende oplossing

Advies in interieurbeplanting

Interieurbeplanting is vooral mooi en functioneel als de planten goed worden onderhouden. Dit begint al met de keuze van de planten per locatie. Afhankelijk van het licht, de ruimte en andere factoren adviseren wij de meest geschikte planten en de daarbij behorende plantenbak en verzorging. Met de juiste aandacht vooraf en goede verzorging blijft uw beplanting lang fris en groen.

aanvragen hydrocultuur planten

Een ontwerp tot leven brengen

Wij leveren niet alleen de planten, maar ontzorgen u van A tot Z. Een groene werkplek begint bij een goed ontwerp. Wij zorgen dat de beplanting het interieur versterkt. Zo kijken we niet alleen naar de planten en bijpassende plantenbakken, maar ook naar de plaatsing. Na akkoord op het groenplan op maat gaat ons team met groene vingers aan de slag. De plantenbakken worden opgemaakt en afgewerkt.

Onderhoud van interieurbeplanting

Mooi groen moet mooi blijven. Want alleen dan heeft u profijt van de gezonde voordelen van planten. Ons onderhoudsteam verzorgt de planten met passie. Wij onderhouden uw groen en geven daar zelfs garantie op. Bij totaalonderhoud krijgt u volledige vervangingsgarantie voor de initiële contractduur. 

Voordelen van planten in het interieur

Planten in een interieur hebben een positief effect op uw medewerkers. De planten zuiveren de lucht, houden de vochtigheid op peil en werken geluiddempend. Maar dat niet alleen. Planten verhogen het vertrouwen, reduceren stress en stimuleren de arbeidsproductiviteit. Ze verhogen zelfs de creativiteit én kunnen herstel na ziekte bevorderen. Niet onbelangrijk als u in de gezondheidszorg werkt of medewerkers hebt die re-integreren.

Wij werken alleen met planten op hydrocultuur. Deze planten zijn namelijk duurzamer, hebben minder onderhoud nodig en hebben een langere levensduur. Dit maakt hydrocultuur planten perfect voor op kantoor. 

Professionele interieurbeplanting voor kantoor

Professionele interieurbeplanting past binnen een professioneel bedrijf. Wilt u ook verzorgde planten in de ruimten van uw bedrijf of op uw locatie? Vraag ons dan om persoonlijk advies voor beplanting.

Adopteer Regenwoud

Wij zijn trotse partner van Stichting Adopteer Regenwoud. Wij adopteren voor elke nieuwe klant een stukje regenwoud in Costa Rica. Het doel van Adopteer Regenwoud is om door middel van een positief tegengeluid de ontbossing en teruggang van de biodiversiteit in de tropen tegen te gaan. Waarom het zo belangrijk is om het regenwoud in Costa Rica te behouden? 5% van alle soorten flora en fauna van de wereld leeft en groeit in Costa Rica. 

Het ultieme einddoel is om 2000 hectare regenwoud te beschermen, zodat ook apen en jaguars terugkeren naar het gebied.

 

 

Groene vingers

Ons team is divers en uniek. Ze hebben net als wij een ongekende passie voor groen. Samen werken we hard om werkplekken door heel Nederland te voorzien van groen én om groen mooi te houden. Ons team blijft groeien en dat is hard nodig, want de vraag naar een gezonde en groene werkomgeving blijft groeien. Wij zijn trots op ons team!

Team Hoogendoorn Projectbeplanting

Inspiratie voor interieurbeplanting

De projecten die wij realiseren bestaan uit het ontwerpen, leveren en onderhouden van kantoorplanten en groene wanden voor kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en hotels. Hoogendoorn Projectbeplanting creëert een moderne, trendy of chique groenbeleving in elke professionele of huiselijke omgeving.