Interieurbeplanting voor kantoor

Elk interieur wordt aangenamer met planten. De kunst is om voor elke ruimte de juiste interieurbeplanting te kiezen. Wij beheersen die kunst en verzorgen voor onze klanten de beplanting. Vanaf het idee en het ontwerp tot en met het onderhoud van de planten.

Meer dan planten en plantenbakken!

Bij interieurbeplanting voor kantoor denken wij niet alleen aan de klassieke plant in een plantenbak. Een groene wand, muur met mos, room divider, prachtige hangplanten of schilderij met echte planten combineren wij graag om elk kantoor om te toveren tot een groene werkplek. Daag ons uit voor uw volgende project!

Interieurbeplanting bij bedrijven

Betrekt u een nieuw pand of opent u een nieuwe locatie, dan vraagt u zich vast af welke planten u het beste kunt aanschaffen. Tenslotte is niet iedere plant en plantenbak geschikt voor elk interieur. Of u nu planten zoekt voor een kantoor, vergaderzaal, showroom, winkel of een hotellobby, wij adviseren u graag over uw beplanting.

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en voor ieder budget een passende oplossing.

Advies in interieurbeplanting

Interieurbeplanting is vooral mooi en functioneel als de planten goed worden onderhouden. Dit begint al met de keuze van de planten per locatie. Afhankelijk van het licht, de ruimte en andere factoren adviseren wij de meest geschikte planten en de daarbij behorende plantenbak en verzorging. Met de juiste aandacht vooraf en goede verzorging blijft uw beplanting lang fris en groen.

Voordelen van planten in het interieur

Planten in een interieur hebben een positief effect op uw medewerkers. De planten zuiveren de lucht, houden de vochtigheid op peil, zijn geluiddempend, verhogen het vertrouwen, reduceren stress en stimuleren de arbeidsproductiviteit. Ze verhogen zelfs de creativiteit én kunnen herstel na ziekte bevorderen. Niet onbelangrijk als u in de gezondheidszorg werkt of medewerkers hebt die re-integreren.

Professionele interieurbeplanting voor kantoor

Professionele interieurbeplanting past binnen een professioneel bedrijf. Wilt u ook verzorgde planten in de ruimten van uw bedrijf of op uw locatie? Vraag ons dan om persoonlijk advies voor beplanting.

Inspiratie voor interieurbeplanting

De projecten die wij realiseren bestaan uit het ontwerpen, leveren en onderhouden van kantoorplanten en groene wanden voor kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en hotels. Hoogendoorn Projectbeplanting creëert een moderne, trendy of chique groenbeleving in elke professionele of huiselijke omgeving.