Greenberg Traurig

Het kantoor van Greenberg Traurig in Amsterdam is het thuis van meer dan 65 advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Zij verhuisden recent van een kantoor aan de Amsterdamse grachten naar een nieuw kantoor op de Zuidas. Samen met iL Office richtten wij het kantoor in. iL Office verzorgden het interieurontwerp en wij het groen. 

Wij zorgden voor een grote variatie aan planten. Bij binnenkomst valt het eerste groen gelijk in het oog. Langs de trap klimmen de plantenbakken mee naar boven om daar designlampen te ontmoeten. 

Lichte en natuurlijke materialen. Dat hebben wij in het gehele groenplan doorgevoerd. Het kantoor van Greenberg Traurig heeft veel glazen wanden. Door planten achter het glas te plaatsen, kun je het groen vanuit elke hoek bewonderen. Om privacy te creëren in de grote open ruimtes plaatsten wij beplanting in de roomdividers. Deze roomdividers dienen ook als archiefkasten waardoor ze multifunctioneel zijn.

Het groen is speels. Een mooi contrast met de strakke elementen in de ruimte. Wij wensen alle medewerkers van Greenberg Traurig in Amsterdam veel werkplezier toe in hun nieuwe kantoor!

Greenberg
Beplanting langs trap bij Greenberg Traurig

Interesse in interieurbeplanting?

Andere projecten