Interieurbeplanting in Rotterdam

Bent u op zoek naar interieurbeplanting voor uw kantoor in Rotterdam? Wij helpen u graag met een groenplan op maat. Met meer dan 35 jaar ervaring tovert Hoogendoorn Projectbeplanting elk kantoor om tot een groene en gezonde werkplek.

Advies over interieurbeplanting

Groen is een toevoeging aan elk interieur. Van een grote moswand, groene wand tot losse planten in opvallende plantenbakken. Wij focussen ons niet alleen op interieurbeplanting, maar op het hele plaatje. Want alleen dan komt het interieur tot leven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitgelichte projecten: interieurbeplanting in Rotterdam

Montfort college

In samenwerking met Victor! Grafisch Ontwerp hebben we een groenplan gemaakt voor het Montfort Collega in Rotterdam. In het ontworpen zitmeubilair hebben wij een variatie aan beplanting toegevoegd én een vier meter hoge Ficus lyrata.

Stijlvol goud bij Damen Shipbuilding

De wens van Damen Shipbuilding in Rotterdam was om luxe groen toe te voegen aan het interieur van het kantoor. Er is gekozen voor moderne plantenbakken met een look van gehamerd staal. Deze bakken zijn nieuw in ons assortiment.

Incentro

In de voormalige Van Nellefabriek in Rotterdam heeft Incentro een stoer en modern kantoor. De fabriek is het voornaamste industriële monument in Nederland en staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het pand heeft het industriële karakter behouden.

Verbeter de luchtkwaliteit met interieurbeplanting op kantoor

Planten op kantoor creëren met hun luchtzuiverende functie een gezonde werkomgeving. Interieurbeplanting kent namelijk vele voordelen:

  • Planten dragen bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit op kantoor
  • Planten zorgen voor een betere concentratie
  • Planten zorgen voor lager ziekteverzuim en een gereduceerd stressniveau
  • Planten brengen niet alleen sfeer, maar dragen ook bij aan een prettige luchtvochtigheid
  • Planten verbeteren de akoestiek

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het perfect inpassen van deze top 10 luchtzuiverende planten. Ook in uw interieur.

Lees meer over gezondere organisaties…

Bent u op zoek naar interieurbeplanting in Rotterdam?

Deze organisaties in Rotterdam hebben al een groen kantoor. Benieuwd wat we bij u kunnen realiseren? Neem contact met ons op!

Ruimtebesparende interieurbeplanting: groene wanden en moswanden

Een groene wand is niet alleen een eyecatcher, maar ook ruimtebesparend en trendy. Van moswanden van rendiermos tot groene wanden gevuld met echte planten. Onze groene wanden geven een levendige sfeer aan elke ruimte. Wij maken zowel onze plantenwanden als moswanden op maat, zo passen onze wanden in elk interieur. Breng je kantoor tot leven!

Planten op kantoor in Rotterdam

Groenspecialist

Onderhoud van interieurbeplanting Rotterdam

Wij verzorgen graag het onderhoud van kantoorplanten. Ons deskundige onderhoudsteam zorgt ervoor dat u altijd van mooi groen geniet. Want alleen met de juiste verzorging behouden hydrocultuur planten hun lange levensduur en mooie uitstraling. Onderhoud en planten zijn daarom niet van elkaar te scheiden. Onze specialisten kiezen voor elke situatie en plaats de juiste planten. Heeft u al interieurbeplanting, dan nemen wij de zorg voor de planten graag uit handen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende soorten onderhoud of over de kosten? Lees dan hier meer of neem contact met ons op!

Inspiratie voor interieurbeplanting in Rotterdam

Neem voor meer inspiratie ook eens een kijkje bij onze projecten.