Incentro | Een gróen bedrijf!

In de voormalige Van Nellefabriek in Rotterdam heeft Incentro een stoer en modern kantoor. De fabriek is het voornaamste industriële monument in Nederland en staat sinds 2014 op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het pand heeft het industriële karakter behouden met veel glas, staal en beton. Ondernemerschap en innovatie zijn de speerpunten voor de bedrijven die in dit architectonisch hoogstaande gebouw onderdeel zijn van het bruisende Rotterdam. Met als kers op de taart het geweldige uitzicht op de skyline van de havenstad!

Het kantoor van Incentro past perfect in de rauwe sfeer de Van Nellefabriek en zij vroegen ons de werkomgeving groener en daarmee gezelliger te maken. Een voorwaarde was wel dat het ook stoer moest blijven. Met natuurlijke materialen, grote planten en een groene wand hebben wij daar invulling aan gegeven. De inrichting past met de combinatie van vintage en nieuw bovendien heel goed in de kantoortrends van 2019.

 

De vraag aan Hoogendoorn Projectbeplanting om ons kantoor groener te maken hebben zij heel mooi ingevuld. De grote planten en plantenbakken passen hier erg goed en de groene wand is een echte eye catcher geworden!”

Lorna O’Connor – Office Manager Incentro

Kantoorplanten Incentro
Groene wand en kantoorplant

Wilt u ook een groen kantoor?

Andere projecten