Schilderij met planten

Schilderij met planten

Uitbreiding van ons assortiment: groen schilderij

Een groene wand is een mooi product om uw kantoor of woonkamer een aantrekkelijke en luxe groene uitstraling te geven. De kleinere variant hiervan is een schilderij met planten! Wij hebben deze TikTak Panels toegevoegd als aanvulling op ons assortiment om voor elk interieur een passende groene wand te kunnen creëren.

Een groen schilderij is overigens ook een slimme manier om de lucht te zuiveren. Wilt u weten hoe dit werkt? Lees dan meer op onze pagina over gezonder werken.

Hoe groot is een plantenschilderij?

  • Het schilderij op de grote foto is 1.20 m breed bij 92 cm hoog bij 20 cm diep. Er worden 40 planten gebruikt om het schilderij te vullen.
  • Wij hebben ook groene schilderijen in de helft van dat formaat, voor 20 planten.
  • Een room divider van 1.80 m of  2.00 m hoog, één- of tweezijdig met 54 of 108 planten behoort ook tot de mogelijkheden
  • Ook zijn er kleine varianten (zoals hieronder te zien) van bijvoorbeeld rond 50cm of 40 cm bij 35 cm

 

Schilderij met planten             Schilderij met planten      

Wat kost een schilderij met planten?

Het schilderij op de grote foto is bij ons verkrijgbaar vanaf 975 euro (afhankelijk van het soort beplanting). De kleinste varianten kunnen wij u al aanbieden vanaf 275 euro. Kortom, voor elk budget hebben wij een groen schilderij! Wilt u hier advies over? Dan adviseren wij u graag over de plaats en het inpassen in uw interieur maar ook over het toepassen van bepaalde planten in de ruimte. Bekijk hier al onze mogelijkheden voor verticaal groen.