Interieurbeplanting in Amsterdam

Bent u op zoek naar interieurbeplanting in Amsterdam? Hoogendoorn Projectbeplanting is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van interieurbeplanting.

Advies over interieurbeplanting

Groen is een toevoeging aan elk interieur. Wij focussen ons niet alleen op planten, maar op het hele plaatje. Met de juiste groentoepassing komt het interieur tot leven. Van een mosschilderij tot een losse interieurbeplanting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitgelichte projecten: interieurbeplanting op kantoor in Amsterdam

Kindercampus Mokum

Bij Kindercampus Mokum staat de ontwikkeling van het kind centraal in alles wat ze doen. Vanzelfsprekend hoort daar een groene én gezonde leeromgeving bij. Ook de werkruimtes voor docenten zijn getransformeerd tot een groene werkplek! 

Align Technology

Align Technology is een wereldwijd bedrijf in medische apparatuur. Met onder andere hun bekende beugel Invisalign veranderen ze levens. Ze zijn dagelijks bezig om mensen een betere glimlach geven. Aan ons de taak om van hun moderne stadskantoor in Amsterdam een groene en gezonde werkomgeving te maken.

Zoom Video Communications

‘Zoomen’ is sinds het coronavirus een algemeen bekend werkwoord geworden! Zoom Video Communications is een cloud platform voor video- en audioconferenties, chat en webinars. We hebben het vier etages tellende kantoor in Amsterdam ingericht met veel groen.

Verbeter de luchtkwaliteit op kantoor met planten

Planten dragen bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit op kantoor met als gevolg een betere concentratie, lager ziekteverzuim, gereduceerd stressniveau. Daarnaast dragen planten op kantoor bij aan een prettige luchtvochtigheid en ze werken geluiddempend.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het perfect inpassen van deze top 10 luchtzuiverende planten. Ook in uw interieur.

Lees meer over gezondere organisaties…

Bent u op zoek naar interieurbeplanting in Amsterdam?

Deze organisaties in Amsterdam hebben al een groene en gezonde werkomgeving. Benieuwd wat we bij u kunnen realiseren? Laat u inspireren!

Groene wanden en moswanden

Een groene wand is niet alleen een echte eyecatcher, maar ook een ruimtebesparend en trendy alternatief voor kantoorplanten. Onze groene wanden bestaan uit echte planten en geven een natuurlijke en levendige sfeer aan elke ruimte. Voor een speels effect kunnen op de wand verschillende soorten planten bevestigd worden. Naast groene wanden, hebben wij ook moswanden gemaakt van echts mos. Onze moswanden zijn geïmpregneerd, waardoor ze geen onderhoud nodig hebben, maar wel hun lange levensduur behouden.

Kantoorplanten in Amsterdam

Groenspecialist

Onderhoud van planten op kantoor

Mooi groen moet mooi blijven. Daarom verzorgen wij graag het onderhoud van interieurbeplanting. Zo behoudt de interieurbeplanting zijn lange levensduur en mooie uitstraling. Planten en onderhoud zijn eigenlijk niet van elkaar te scheiden. Ons vakkundige onderhoudsteam komt graag uw interieurbeplanting onderhouden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende soorten onderhoud of over de kosten? Lees dan hier meer of neem contact met ons op!

Inspiratie voor interieurbeplanting in Amsterdam

Neem voor meer inspiratie ook eens een kijkje bij onze projecten.