Zoom Video Communications

De marktleider in innovatieve videocommunicatie, Zoom Video Communications, is een cloud platform voor video- en audioconferenties, chat en webinars. Zoom is het platform dat mensen effectiever laat thuiswerken en communiceren leuker maakt. ‘Zoomen’ is sinds het coronavirus een algemeen bekend werkwoord geworden!

Op 2 januari 2020 hebben we er voor gezorgd dat de medewerkers van Zoom het jaar groen konden starten. We hebben het vier etage tellende kantoor in Amsterdam ingericht met groen. Het bedrijf wilde graag veel en mooi groen, een spectaculaire plantenwand en de wens was om dit op redelijk korte termijn te leveren. We hebben gekozen voor een groene wand van ruim zes vierkante meter op een prominente plaats. Daarnaast creëerden we groepen van kleine potten van verschillende afmetingen en vormen.

Aan meerdere wanden hebben we planten in stalen rekken geplaatst, passend in de laatste interieurtrends en échte eyecatchers! In het meubilair hebben we planten geïntegreerd en daarbij hebben we gekozen voor Aglaonema’s omdat deze met hun grote bladvolume een extra gezonde werking hebben op de werkvloer.

Door het kantoor verspreid hebben we gewerkt met 35 grote plantenbakken in betonlook. Een stoere toevoeging, met grote planten.

Zoom logo
gezonde groene wand bij Zoom

Interesse in interieurbeplanting en een gezonder kantoor?

 

Andere projecten