Geef tempex een tweede leven

Planten interieurbeplanting Plant in pot

De week van 8 tot en met 14 oktober staat in het teken van duurzaamheid. In het kader van dit thema organiseren wij een actie om Tempex in te zamelen. 

Tempex, ook wel bekend als grote blokken piepschuim, wordt normaal gesproken gebruikt als isolatie- of opvulmateriaal. Het materiaal is niet biologisch afbreekbaar en dat maakt het een waardevol recyclebaar product. Goede afvalscheiding van dit materiaal is belangrijk voor het milieu en jij kan daarbij helpen. Veel bedrijven weten niet hoe en waar ze tempex kunnen inleveren en recyclen. Bedrijven betalen vaak geld om dit product af te laten voeren of het belandt bij het restafval. Dit is natuurlijk zonde en vooral niet duurzaam.

Hoogendoorn Projectbeplanting haalt jouw tempex gratis op

Heb jij of ken je een bedrijf in Houten dat overtollig tempex heeft? Dan halen wij dit graag in de week van 8 t/m 14 oktober op. Wij rijden gedurende de week heel Houten rond en komen langs om de tempex op te halen. Waar wij de tempex voor gebruiken? Voor het opvullen van onze plantenbakken. Het is belangrijk dat het gaat om massieve blokken of grote platen, vergelijkbaar met het tempex op de afbeeldingen hieronder. Niet alles is namelijk geschikt voor hergebruik. Mogen wij tempex ophalen? Neem dan contact met ons op. En geef tempex een tweede leven!

Wat is de week van de duurzaamheid?

De week van duurzaamheid duurt van 8 tot en met 14 oktober en staat in teken van duurzaamheid en innovatie. Deze week biedt de gelegenheid om te ontdekken hoe we samen de wereld een beetje ‘groener’ kunnen maken. Wij maken werkend Nederland een stukje ‘groener’ op een duurzame manier. Tijdens de week van de duurzaamheid willen we onze inzet voor een duurzame toekomst nog verder benadrukken door middel van deze actie.

Let op!

Gedurende het hele jaar is het mogelijk om tempex aan ons af te staan. De actie is in het leven geroep tijdens de week van duurzaamheid, maar deze actie loopt nog steeds. Heeft jouw organisatie of bedrijf overig tempex en willen jullie hiervan af? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen dit materiaal nog steeds goed gebruiken.