Flexibel en groen: Room divider met planten

Plantenwanden zijn één van de groentrends van 2020! In open kantoren, de welbekende kantoortuinen, is misschien niet veel ruimte aan de muur beschikbaar om planten aan de wand te hangen. Wel is er behoefte aan privacy, verbetering van de akoestiek en een prettig binnenklimaat. Een room divider met planten kan een goede oplossing bieden!

 

Room divider met hydro planten

 

Omdat onze planten op hydrocultuur gekweekt zijn liggen ze in bakken met water, die in de room divider geplaatst zijn. Dit zorgt voor een hogere luchtvochtigheid in de ruimte en daarmee een gezonder binnenklimaat. Een dubbelzijdige room divider (zoals op de afbeelding hieronder weergegeven) biedt al ruimte aan 96 planten en zeker 60 liter water. De verbeterde luchtvochtigheid die we hiermee creëren voorkomt het verspreiden van virussen, voorkomt droge ogen en hoofdpijn en zorgt voor meer concentratie, productiviteit en creativiteit.

 

Room divider met wielen

 

Room dividers met planten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een variant met wielen om de groene wand flexibel te gebruiken. Room dividers zijn enkel- of dubbelzijdig te beplanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden kijk dan eens hier of neem contact met ons op.

 

 

Verrijdbare plantenbakken Interieurbeplanting plantenkast

Room Divider Amsterdam met planten Diverse beplanting boven kast bij Sinai Centrum

Green wall Amsterdam

Kantoorplanten Utrecht