Plantenbakken van natuurlijke materialen voor ARAG

Juridisch dienstverlener ARAG mochten wij begin 2018 verwelkomen als klant. Onlangs hebben wij de locatie in Den Haag, als vijfde locatie, toegevoegd aan onze lijst van groene bedrijven. Wij leverden op drie locaties van ARAG nieuwe plantenbakken en planten. Op de overige twee locaties (in Amsterdam en Roermond) namen wij het onderhoud van de bestaande interieurbeplanting over.

Elk kantoor van ARAG heeft een eigen uitstraling en daarbij passend hebben wij gewerkt met verschillende groenplannen. Alle locaties zijn nu groener en gezonder, elk in een eigen stijl!

‘De beplanting bij ons op kantoor benadrukt precies de sfeer die we graag willen creëren’

Jason Mulder – Senior Medewerker Facility bij ARAG

Arag
Interieurbeplanting Leusden

ARAG Leusden

Aansluitend op de wensen van ARAG hebben we gekozen voor luxe beplanting in combinatie met handgemaakte bakken zoals de Coconut-, Cemani- en Bananaplanters. Deze geven een prachtige groene en prettige sfeer aan het moderne kantoor. In het moderne en huiselijke interieur van de juridisch dienstverlener staan deze duurzame materialen fantastisch.

ARAG Den Haag

Op de locatie in Den Haag is gekozen voor de bijzondere Graphic plantenbak. Deze is handgemaakt en in een mooie antraciete kleur gespoten die prachtig bij het interieur kleurt. Zeker in combinatie met de okergele muur komen de plantenbakken helemaal tot hun recht.

ARAG Rotterdam

In Rotterdam staan de Lava planters. Deze plantenbak wordt gemaakt van natuurlijke materialen zoals steen, zand en grind. Dankzij de lichte kleur waarin ze gespoten zijn, passen ze mooi bij het huidige interieur.

Interesse in interieurbeplanting en een gezonder kantoor?

Andere projecten