Kantoorplanten in Zoetermeer

Kunnen wij u van dienst zijn met interieurbeplanting in de regio Zoetermeer? Met kantoorplanten krijgt uw organisatie een frisse uitstraling en creëert u een aantrekkelijke werkplek.

Advies over interieurbeplanting

Hoogendoorn Projectbeplanting is al meer dan 30 jaar specialist in kantoorplanten op basis van hydrocultuur. Wij stemmen de keuze van de plantenbakken en planten altijd af op het interieur en de omstandigheden op kantoor.

Wilt u overleggen over de mogelijkheden voor interieurbeplanting bij u op kantoor? Wij nemen altijd dezelfde dag nog contact op en helpen u graag op weg.

Interieurbeplanting

Mogelijkheden in interieurbeplanting

Naast interieurbeplanting zijn wij specialist in verticaal groen zoals groene wanden, moswanden en levende schilderijen. Ook room dividers met echte planten, decoratieve zuilen en waterornamenten kunt u in ons assortiment vinden.

  • Stijlvolle interieurbeplanting met bijpassende plantenbakken
  • Een toffe groene wand
  • Een stoere moswand
  • Grote bomen voor binnen
  • Groene schilderijen
  • Cactussen en vetplanten
  • Indrukwekkende terrasplanten

Wat zeggen klanten over onze interieurbeplanting?

Wij helpen u graag verder! Onze adviseurs begeleiden u bij het maken van de juiste keuze op basis van uw wensen. Wij brengen altijd een advies en offerte uit passend bij de inrichting en omstandigheden van de ruimte. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet bij onze klanten en wat zij over ons zeggen?

Onderhoud van planten op kantoor

Goed verzorgde planten zorgen voor een perfecte ambiance in uw kantoor. Met een lange levensduur en een mooie uitstraling als resultaat van professioneel onderhoud. Planten en onderhoud zijn daarom eigenlijk niet van elkaar te scheiden. Onze specialisten komen uw planten dan ook graag onderhouden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende soorten onderhoud of over de kosten? Lees dan meer op onze pagina over onderhoud of neem contact op met een van onze adviseurs.

Inspiratie voor Interieurbeplanting in Zoetermeer

Bent u benieuwd naar meer mogelijkheden met mos? Bezoek ook eens de website: mosopkantoor.nl