Yuverta vmbo Naarden

Yuverta vmbo Naarden is een kleinschalige school die bekend staat om haar persoonlijke aandacht en duurzame gebouw. Het motto van deze middelbare school is ‘groen denken en doen’. Een gedachtegang die Hoogendoorn volledig onderschrijft. Thema’s als dieren, voeding, techniek en natuur staan bij deze school centraal, want bij Yuverta leer je vooral door te doen.  

Zo heeft de school een grote kas waar praktijklessen worden gegeven aan de leerlingen. Het afgelopen jaar hebben we in deze kas prachtige interieurbeplanting gerealiseerd. En deze planten hebben wij niet alleen uitgekozen. Samen met een paar docenten van Yuverta brachten we een bezoek aan Nieuwkoop, waar zij zelf de planten uitkozen. Ons team heeft vervolgens deze selectie aan planten met veel zorg in de grote kas van de school geplaatst.  

We kunnen stellen dat de kas nu helemaal compleet is. De leerlingen volgen de praktijklessen nu tussen het groen en we zijn blij dat we hieraan bij hebben gedragen. We wensen de docenten en leerlingen veel plezier met hun groene lessen! 

Diverse beplanting in de kas van Yuverta vmbo in Naarden

 

Andere projecten