Groene wanden in Amsterdam

Bent u op zoek naar een groene wand in Amsterdam? Hoogendoorn Projectbeplanting is specialist in groene wanden.

Waarom een groene wand?

Een groene wand is eigenlijk niet meer weg te denken uit een modern kantoor. Een groene werkplek stimuleert de arbeidsproductiviteit en brengt mensen dichter bij de natuur.

  • Gezond
  • Luxe uitstraling
  • Sfeerverhogend

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Groene wanden in Amsterdam

Verbeter de luchtkwaliteit op kantoor met planten

Planten verhogen de luchtvochtigheid zodat virussen zich minder goed door de lucht verplaatsen. Een goede oplossing om ziekteverzuim te voorkomen is om een plant te nemen. Een hele wand vol planten is natuurlijk nog beter!

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het perfect inpassen van deze top 10 luchtzuiverende planten. Ook in uw interieur.

Lees meer over gezondere organisaties…

Bent u op zoek naar een groene wand in Amsterdam?

Deze organisaties in Amsterdam hebben al een groene wand. Wij helpen u graag verder! Onze adviseurs begeleiden u bij het maken van de juiste keuze op basis van uw wensen. Wij brengen altijd een advies en offerte uit passend bij de inrichting en omstandigheden van de ruimte.

Elke moswand is uniek

Een groene wand is een ruimtebesparend en trendy alternatief voor kantoorplanten. Naast plantenwanden hebben wij ook moswanden. Bij Hoogendoorn Projectbeplanting bestaan deze uit echt mos! Wij werken met verschillende soorten mos die allemaal een eigen karakter hebben. Combinaties zijn mogelijk en maken elke moswand uniek.

Infographic effect van groen op kantoor

Wageningen University & Research

Wetenschappers tonen al jaren aan dat goed onderhouden planten zorgen voor een hogere productiviteit. De laatste tijd wordt steeds meer duidelijk dat mensen zich prettiger voelen in een natuurlijke omgeving. Veel studies geven een genetische verklaring: mensen hebben zich altijd in een natuurlijke omgeving ontwikkeld. Pas de laatste 100 jaar werken mensen op kantoren maar we voelen ons nog steeds beter thuis in een groene en natuurlijke omgeving en we presteren dan ook beter.

Diverse media schreven over de voordelen van groen op de werkvloer, zoals het Algemeen Dagblad en RTL Nieuws.

Onderhoud van planten op kantoor

Goed verzorgde planten zorgen voor een perfecte ambiance in uw kantoor. Met een lange levensduur en een mooie uitstraling als resultaat van professioneel onderhoud. Planten en onderhoud zijn daarom eigenlijk niet van elkaar te scheiden. Onze specialisten komen uw planten dan ook graag onderhouden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende soorten onderhoud of over de kosten? Lees dan hier meer of neem contact op.

Inspiratie voor meer groen aan de wand

Neem voor meer inspiratie ook eens een kijkje bij onze projecten.