Mix & match: stijlvolle plantenbakken voor ieder interieur

Wij focussen ons niet alleen op planten, maar op het hele plaatje. Daarom is een mooie plantenbak net zo belangrijk als de plant zelf. Met de juiste combinatie komt het interieur tot leven. Maar hoe kies je de juiste plantenbak? Het grote aanbod aan kleur en materiaal is al snel overweldigend. Daarom helpen wij graag met deze keuze. In deze blog geven wij je inspiratie voor stijlvolle plantenbakken voor ieder interieur!

Werelds groen

Te beginnen met één van onze favoriete interieurstijlen: werelds groen. Deze stijl kenmerkt zich door de eclectische sfeer, natuurlijke materialen én een grote hoeveelheid planten. 

Onze Bohemian plantenbak voelt zich dan ook thuis in deze interieurstijl. Met zijn warme en natuurlijk uitstaling is deze plantenbak een opvallende verschijning. Gevlochten van bamboe en aan de binnenkant verstevigt met Beton. Dat maakt dat deze mooie plantenbak wel tegen een stootje kan!

Plantenbakken stijl hoogendoorn projectbeplanting

Hotel Chic

Rijke materialen, warme kleuren en gouden details vormen de leidraad van de interieurstijl hotel chic. Bij deze interieurstijl draait het om het gevoel alsof je een luxe boutique hotel binnenstapt. Gecombineerd met luxe beplanting is deze stijl een lust voor het oog!

Over de ideale plantenbak bij deze interieurstijl was geen twijfel mogelijk. De metallic plantenbak wordt gecreëerd door individuele velletjes bladzilver op een kunststof basis te leggen. Daarna wordt de bak afgewerkt met een transparante of gekleurde lak. Tot slot wordt het geheel met bijenwas tot hoogglans gepolijst. Deze stijlvolle plantenbak is verkrijgbaar in maar liefst vijf kleuren.

HP - hotel chic plantenbakken

Stoer en Staal

Stoer en staal, deze interieurstijl spreekt eigenlijk voor zich. Donkere kleuren, harde materialen en een moderne uitstraling zijn kenmerkend voor deze interieurstijl.

Deze stoere interieurstijl vraagt om een stoere plantenbak. En niet zomaar één! De Mynthe plantenbakken van GRØNN passen hier perfect bij. De plantenbakken van GRØNN zijn gemaakt van RVS en staal. Deze basismaterialen worden gemaakt van gerecyclede producten, hebben een lange levensduur en zijn 100% circulair. 

De op-elkaar-gestapelde plantenbakken zijn goed te gebruiken als roomdividers op kantoor. Zo geef je de ruimte een stoere uitstraling door het zwarte metaal, maar geef je je medewerkers ook de privacy tijdens het werken.

HP - Stoer en staal plantenbakken

Modern

Less is more. Dat geldt zeker voor de interieurstijl modern. Lichte kleuren, rechte lijnen en geen poespas. Een modern kantoor blijft erg populair en wij begrijpen wel waarom. Een modern kantoor hoeft niet kil te zijn, maar ademt rust uit. 

Net als onze Rise plantenbakken. Ze hebben een moderne en minimalistische uitstraling. De kleur van deze bakken kun je zelf bepalen. Ze zijn namelijk te verkrijgen in elke RAL kleur. Daarnaast is deze plantenbak verkrijgbaar in diverse vormen. Zo laat je de plantenbakken nog beter aansluiten bij de inrichting. Of je nou gaat voor strak wit of een subtiele kleur, met de Rise plantenbak zit je altijd goed!

Modern Hoogendoorn Projectbeplanting

Urban Chic

Urban Chic, de interieurstijl met een rauw randje. Waar stoer samenkomt met chic. Door landelijke elementen te combineren met stedelijke elementen, creëer je een interieur waar iedereen zich thuis voelt. 

De perfecte plantenbak voor een Urban Chic interieur? Dat is de Patt. Met zijn betonnen look geeft hij een stoere uitstraling aan de plant én het interieur. De Patt plantenbak is gemaakt van composiet, maar heeft de look van beton. Deze eigenwijze plantenbak is er in diverse maten. Zo heb je de keuze uit een grote plantenbak op de grond of een kleine plantenbak op het bureau.

HP - stijvolle interieurbeplanting

Hulp nodig met het vinden van stijlvolle plantenbakken voor ieder interieur? Wij helpen jou graag met de juiste plantenbakken bij jouw kantoorinrichting!