Een duurzaam label: GRØNN by Hoogendoorn

GRONN by Hoogendoorn

GRØNN en Hoogendoorn Projectbeplanting

Als gevolg van ons partnerschap hebben wij samen een exclusief label ontwikkeld: GRØNN by Hoogendoorn. Dit label is terug te vinden op de groenoplossingen die wij aanbieden in samenwerking met GRØNN. Staal, eenvoud, maatwerk en natuur omschrijven deze oplossingen. Ze vragen om een creatieve en gezonde invulling met groen. En daar zorgen wij voor!

Breng de natuur naar binnen

De natuur heeft de beste oplossingen al verzonnen. Dat zie, voel en ruik je als je wandelt rond de Noorse fjorden. Samen met GRØNN brengen we de kracht en inspiratie van de Noorse natuur naar jou. Naar kantoor, het klaslokaal of naar de werkruimte. De producten van GRØNN en Hoogendoorn Projectbeplanting zijn duurzaam, stijlvol en super gezond!

100% circulair

Samen met GRØNN werken wij aan een betere wereld. De systemen van GRØNN zijn volledig lokaal geproduceerd (Made in Holland) en duurzaam. De basis van de plantenbakken is gemaakt van RVS en staal. Deze basismaterialen worden gemaakt van gerecyclede producten, hebben een lange levensduur en zijn 100% circulair.

Voor het kweken van onze planten werken wij uitsluitend met duurzame partners. Onze kwekers investeren in het verminderen van hun CO2-uitstoot, vangen regenwater op om de planten van water te voorzien en hanteren een zo optimaal mogelijk recyclingproces. Vanzelfsprekend beschikken zij over MPS-certificaten die aantonen dat ze milieu en duurzaamheid serieus nemen.

Meer informatie over onze samenwerking met GRØNN is te vinden op onze speciale pagina hierover!

 

Circulaire plantenbakken Hoogendoorn & GRONN  Gronn roomdivider   Gronn by Hoogendoorn

 

FLØR himmelgronn OSLO EPLE Mobiele dubbel