Kantoorplant van de maand mei: de Monstera

Kantoorplant mei monstera

Monstera in cement plantenbak

De Monstera deliciosa is één van de bekendste binnenplanten. Stap een woonkamer binnen en de kans is groot dat je er eentje tegenkomt. Deze bekende reus met zijn grote gaten bladeren is ook een fantastische kantoorplant.

Kantoorplant van de maand mei

Zijn grote bladeren zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zuiveren ook de lucht in de (kantoor)ruimte. De Monstera doet niet zo moeilijk over zijn standplaats. Zolang hij niet in direct zonlicht staat komt het goed. Zelfs op een schaduwrijke plek kan hij het prima naar zijn zin hebben. Wat wel belangrijk is aan deze snelle groeier is dat hij af en toe gedraaid wordt. Dit zorgt ervoor dat hij niet aan één kant naar het licht gaat groeien.

Plantenbak maatwerk diverse beplanting

Verzorging van kantoorplanten

Deze kantoorplant houdt er niet van om te lang met zijn wortels op een vochtige plek te staan. Zeker tijdens de wintermaanden is het belangrijk dat tussen het water geven door de plant even droog staat. Dit kan perfect in de gaten gehouden worden door onze groenexperts. Wat ook een groot pluspunt is aan deze sterke kantoorplant is dat hij niet snel vatbaar is voor ziektes.

Onze kantoorplant van de maand mei is de ideale plant om een kantoorjungle te creëren!

kantoorplant hoogendoorn projectbeplanting     Monstera op kantoor   monstera in handgemaakte plantenbak

Benieuwd of de kantoorplant van de maand mei een goede optie bij jou kantoor is? Neem contact op met Jelle Hoogendoorn voor persoonlijk advies of neem alvast een kijkje op onze projectenpagina of op ons Pinterestprofiel. Bekijk ook ons Instagram profiel of onze LinkedIn showcasepagina.

De kantoorplant mei monstera   monstera op kantoor