Van Wijnen is een oer-Nederlands bouwconcern actief in gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, woningbouw, renovatie,transformatie en vastgoedbeheer. De missie van Van Wijnen? ‘Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven.’

Beter leven begint onder andere met een gezondere werkomgeving: laat dat maar aan ons over! Natuurlijke materialen en organische vormen voeren de boventoon in het groenplan. Voor van Wijnen geen standaard beplanting, maar spectaculair groen!  

Daarom kozen we voor een organische plantenbak die dient als blikvanger. Deze op maat gemaakte plantenbak, gemaakt door een interieurbouwer, vulden we met een variatie aan groen met middenin een boom van 3,5 meter hoog. De boom benadrukt het hoge plafond en de oppervlakte van de ruimte. Een adembenemende entree is het resultaat.

En niet alleen aan de entree, maar ook aan de werkplekken is gedacht. Voor elke ruimte vonden we passend groen. Zoals roomdividers gevuld met hoge planten om privacy te creëren en handgemaakte plantenbakken met Alocasia’s, Cemani’s en  Dracaena’s.   

Wij wensen van Wijnen veel groene, productieve en creatieve werkdagen toe! 

van Wijnen logo
Ficus op stam, Aglaonema en Philodendron IG in maatwerk plantenbak bij Van Wijnen interieurbeplanting

 

Andere projecten