Ptg advies

Ptg advies is een management consultant uit Leusden. Samen met opdrachtgevers ontwikkelen ze duurzame gebouwen voor zorg en onderwijs. In een omgeving waar mensen hard werken, is een gezonde en groene werkomgeving éxtra belangrijk. 

Aan ons de taak om het kantoor van Ptg advies te vergroenen. Zo gezegd, zo gedaan. Door heel het kantoor plaatsten we plantenbakken én meerdere LiveDividers PLUS. 

De LiveDivider PLUS is een speciale roomdivider, hij is modulair  en op meerdere manieren toe te passen. Zo creëer je binnen een handomdraai meer privacy én kan je een open ruimte verdelen in meerdere ruimtes. 

Deze roomdivider is gemaakt van duurzaam materiaal en is volledig herbruikbaar en recyclebaar. Dat is naast het uiterlijk voor ons dé reden om voor dit product te kiezen.

Het strakke design past perfect bij de inrichting van het kantoor van Ptg advies. De beplanting vormt de finishing touch en maakt het kantoor compleet. Wij wensen alle medewerkers van Ptg Advies veel werkplezier toe in hun groene kantoor!

logo ptg advies
Livedivider op kantoor Ptg advies roomdivider plantenmuur interieurbeplanting

 

Andere projecten