Hoofdkantoor Arkin 

Na het vergroenen van meerdere locaties van Arkin, was nu het hoofdkantoor van Arkin aan de beurt. Als één van de grootste GGZ-instellingen, met ruim 70 locaties, verzorgen wij het groen van maar liefst 20 locaties. Met meer dan 4000 werknemers bieden de instellingen van Arkin een breed scala aan kennis en hulp aan mensen met een geestelijke ziekte.     

Dat planten een positieve invloed hebben op de gezondheid is bij ons niet onbekend. Maar om effectief hulp te bieden, is het essentieel dat er óók in het hoofdkantoor van de organisatie een gezonde werksfeer heerst. Want een gezond leven begint bij het goede voorbeeld geven. En dat komt goed uit, want we hebben de afgelopen tijd het hoofdkantoor van Arkin omgetoverd tot een groene oase.   

Gelegen in het bruisende Amsterdam Noord, torent het hoofdkantoor maar liefst 8 verdiepingen hoog. Recentelijk heeft Arkin elke etage met zorg gerenoveerd. Gedurende dit proces dachten wij actief mee over de herinrichting van het pand. Dit resulteerde in regelmatige bezoeken aan het pand voor leveringen, met als resultaat een doordacht groenplan dat perfect past bij de visie van Arkin.   

“Als zorgspecialisten zetten wij gezondheid voorop. Voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers.”

Claudia Monas – Inkoper bij Arkin

Plant in pot interieurbeplanting op hoofdkantoor Arkin

 

Andere projecten