Uitbreiding van ons team: Ron en Jeroen

Jeroen en Ron nieuw bij Hoogendoorn 2021Steeds meer bedrijven worden zich bewust van het belang van een groene en gezonde werkplek. Vanwege deze groei stellen wij deze keer niet één, maar twee nieuwe mensen aan jullie voor.

 

Te beginnen met Jeroen Roowaan. Jeroen gaat eerst aan de slag als medewerker interieurbeplanting om alle facetten van het bedrijf te leren kennen. Daarna krijgt Jeroen ook een ondersteunende functie in de sales en accountmanagement.

Ons bedrijf groeit, maar de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten is nog net zo belangrijk als in 1985. Vandaag de dag zijn de kernwaarden van ons familiebedrijf nog altijd essentieel. Jeroen kijkt ernaar uit om deze waarden over te brengen.

 

 

 

Met 30 jaar ervaring in zijn groene vingers, keken wij uit naar de komst van Ron van Donk. Wij zijn erg blij om hem aan ons onderhoudsteam toe te mogen voegen.

Ron zit zelf vol enthousiasme en kon niet wachten om aan de slag te gaan. Zijn doel? Kennis overdragen aan de volgende generatie met dezelfde passie voor groen.