Hoogendoorn Projectbeplanting wint Gouden FD Gazellen Award

 

Winnaar FD Gazellen 2020

Hoogendoorn Projectbeplanting wint Gouden FD Gazellen Award

Een groen feest! Hoogendoorn Projectbeplanting heeft de Gouden FD Gazellen Award 2020 gewonnen! Dit betekent dat wij het snelstgroeiende bedrijf van Nederland in onze categorie zijn. We zijn ontzettend blij en bedanken ons team, opdrachtgevers en partners voor hun bijdrage aan dit prachtige resultaat. 

Tijdens de digitale uitreiking namen Jelle en Hidde Hoogendoorn de prijs in ontvangst. Jelle en Hidde: ‘We zijn er trots op dat ons familiebedrijf deze prachtige prijs heeft gewonnen. We hebben de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt maar kwaliteit staat bij ons nog altijd op nummer één. Ook investeren we volgend jaar nóg meer in duurzaamheid.’

De FD Gazellen Awards
Elk jaar reikt zakenkrant het Financieele Dagblad (FD) prijzen uit voor sterk groeiende, financieel gezonde ondernemingen: De FD Gazellen Awards. Dit jaar werd er naar omzet, winstgevendheid en FTE’s maar ook naar corona-gerelateerde zaken gekeken.

2020, een ander jaar!
Drie jaar achter elkaar minstens 20% groeien in omzet. Het is een belangrijke eis voor bedrijven die meedingen naar de FD Gazellen 2020. Dat dat ook lukt in coronatijd is een bijzondere prestatie, vindt het FD. Dit jaar is voor ondernemers allesbehalve gewoon. Leiderschap. Mobiliseren. Inspireren. Mensen bij elkaar houden, onder moeilijke omstandigheden. En natuurlijk; razendsnel schakelen. Dat is ondernemen in deze tijd. (bron: FD)