Een dag als medewerker interieurbeplanting

Hoe ziet jouw dag eruit als je bij ons werkt?

Bij ons is geen dag hetzelfde! Laat je verrassen door het groen en ons diverse klantenbestand.

De ene dag rijd je een onderhoudsroute door heel Nederland en de andere dag help je mee aan een enorme moswand voor een gaaf project. Op dag drie bereidt je samen met een collega een prachtige levering voor dag vier. Wij nemen je mee in een dag als medewerker interieurbeplanting.

 

Medewerker interieurbeplanting bij Hoogendoorn Projectbeplanting

 

De start van je dag als medewerker interieurbeplanting

7.50 uur: Een goed begin is het halve werk. Daarom beginnen wij als team altijd gezamenlijk met een kop koffie. Samen neem je je route door en eventuele bijzonderheden. In het begin ga je altijd op pad met een collega. Zo leer je de kneepjes van het vak en vergroot je jouw plantenkennis. 

8.05 uur: Na de gezamenlijke dagstart stap je in jouw Hoogendoorn auto en ga je op pad naar de eerste klant. Daar aangekomen voorzie je al het groen van onderhoud. Van water geven en sproeien tot snoeien. Met jouw proactieve houding ben je altijd alert. Wat heeft een plant volgens jou nodig en staat de plant wel op de juiste plek? Kom je er zelf even niet uit? Dan staat er een heel onderhoudsteam voor je klaar die binnen no-time je vraag via de whatsapp-groep beantwoordt. 

11.30 uur: Nadat je bij een aantal klanten bent geweest is het tijd voor een welverdiende lunchbreak. Je kletst even gezellig bij met je collega en vervolgt daarna vol nieuwe energie de route. 

13.30 uur: Op locatie komt de klant naar je toe om te vragen of een uitbreiding van het groen mogelijk is. Als aanspreekpunt van de klant antwoord jij vol enthousiasme en noteer je het in onze speciale onderhoud-app. Je denkt mee met de klant en noteert de wensen zorgvuldig. 

15.45 uur: Klaar met de route? Dan keer je terug naar kantoor waar je samen even de dag doorneemt. Liep je ergens tegenaan of zag je juist ergens kansen? Jij vertelt en wij luisteren. Zo optimaliseren we samen ons werk. 

16.30 uur: Je dag vloog voorbij en het weekend staat al om de hoek. Tijd voor een vrijdagmiddagborrel met zowel het onderhoudsteam als het kantoorteam!

 

Ben jij benieuwd hoe jij een dag als medewerker interieurbeplanting ervaart?

Bij ons kan je vrijblijvend een dag meelopen! Aanmelden is eenvoudig: stuur je CV en kort waarom je graag wilt meelopen naar Sylvia. Of bel ons even en vraag naar de mogelijkheden.

En, bekijk onze vacature voor medewerker interieurbeplanting!

 

Trends voor kantoorinrichting in 2022

Medewerker interieurbeplanting bij Hoogendoorn Projectbeplanting