H&L accountants

H&L Accountants is gevestigd in Ettenleur. Als organisatie focussen ze op menselijke meerwaarde. Dit geldt voor cliënten, maar ook voor personeel. En daar hoort een prettige werkplek blij. Dit hebben we gecreëerd met planten!  

Als je nu het kantoor van H&L Accountants binnenkomt springt het groen in het oog. Metallic plantenbakken en plantenbakken van de Oyster serie sieren belangrijke punten in de kantoorruimte. Zo ontstaat een mooie balans tussen de natuurlijke elementen en moderne zakelijkheid. 

De Metallic plantenbakken zijn onder andere gevuld met de palmsoort Areca Lutescens. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar ook vanwege de luchtzuiverende eigenschappen. Het groen op kantoor zorgt voor een rustgevende ambiance, wat de productiviteit en het welzijn van de medewerkers bevordert.  

Net als de gevulde roomdividers. Deze zijn dé oplossing voor het scheppen van privacy. Het deelt de werkruimte op een subtiele manier op.  

Het resultaat is een werkplek waar modern zakendoen samensmelt met een gezonde, harmonieuze en inspirerende omgeving. We wensen de medewerkers van H&L veel plezier in hun nieuwe werkruimte!  

Plantenbak beplanting op kast H&L Advocaten kantoor Ettenleur

 

Andere projecten