Baker Tilly: meer dan een accountancy- en advieskantoor. Dat vraagt ook om meer dan gewoon planten op kantoor. Bij Baker Tilly creëerden we een ware groenbeleving. Van de entree tot de kantoortuin: aan groen geen gebrek.  

Het interieur van Baker Tilly oogt modern en chique. Het bevat verschillende natuurlijke materialen gecombineerd met diverse groentinten. En laat dat nou een perfecte match zijn met planten. We kozen voor een stijlvolle combinatie van weelderige beplanting met zowel metallic als stoere stalen plantenbakken. 

Werken in een groene werkomgeving kent enkel voordelen. Door roomdividers met daarin planten te plaatsen slaan we daarom twee vliegen in één klap. Het kantoor is groener én er ontstaat meer privacy.  

De entree krijgt een mediterraans tintje door de grote olijfboom die midden in de staat. In combinatie met de metallic plantenbak een echte eyecatcher. 

In de kantine lunch je letterlijk tussen het groen. Achter de leuning van de eetbanken plaatsten we planten. Door het hoogteverschil en de verschillende planten oogt het groen speels. De open kasten door het hele pand vulden we met kleine plantenbakken gevuld met een variatie aan planten.  

We wensen de medewerkers van Baker Tilly veel werkplezier toe in hun groene kantoor!  

Baker Tilly Berk
Olijfboom in entree Bakertilly interieurbeplanting plant in pot

 

Andere projecten