Veolia

Bij Veolia Nederland hebben wij sinds 2016 op vier locaties groen geleverd. Het hoofdkantoor is onlangs verhuisd van Nieuwegein naar Schiphol-Rijk. Daar hebben wij het nieuwe kantoor van beplanting voorzien.

De open werkruimtes bij Veolia zijn opgedeeld door op maat gemaakte groenelementen in houten frames. Tussen de werkplekken, in de keuken en in de zitruimte is nu groen te zien. We hebben gebruik gemaakt van een combinatie van hangplanten en grootbladige planten zoals meerdere typen Philodendrons en Aspleniums in de hoge plantenbakken. Als de planten groeien wordt het geheel weelderiger en het kantoor nóg groener! Daarnaast is gekozen voor stoere betonlook plantenbakken van verschillend formaat, neergezet in acht groepen. De zwarte bakken zijn gemaakt van een composiet van steen en kunststof. In de bakken staan Aglaonema’s, Monstera’s, Dracaena’s en verschillende Ficussoorten.

“Wij werken al een aantal jaar samen met Hoogendoorn Projectbeplanting en hebben ze de vrije hand gegeven om een passend beplantingsplan voor ons uit te werken. Het is mooi geworden en past goed binnen het sfeerconcept dat Veolia voor ogen heeft in haar nieuwe hoofdkantoor.”

Marianne Mulder – Communications & Marketing Officer / Project Manager bij Veolia Nederland

Veolia interieurbeplanting
Maatwerk plantenbakken

Andere projecten