Maandag®, groen, groener, groenst!

Maandag® is dé detacheerder in de publieke sector. Al meer dan 30 jaar houden zij de publieke sector scherp, omdat die te belangrijk is om stil te vallen.

In 2017 maakten wij een groenplan voor Maandag® Utrecht en inmiddels verzorgen wij het groen op 19 vestigingen door het hele land. Van Groningen tot Maastricht en van Middelburg tot Amsterdam. Door de snelle groei van de detacheerder in de afgelopen jaren hebben wij een maatwerk assortiment samengesteld, waarbij elke vestiging uit een aantal opties kan kiezen. Deze opties creëren voor Maandag® een universeel beeld, waarbij natuurlijk ook rekening gehouden wordt met specifieke wensen. Op deze manier vereenvoudigen we het proces met als resultaat een herkenbare uitstraling op elke locatie! Op het hoofdkantoor in Amsterdam is extra aandacht besteed aan een groene en gezonde uitstraling door schalen met weelderige hangplanten en tropische meubelbeplanting te gebruiken.

Bij een groene huisstijlkleur horen natuurlijk ook groene kantoren! Samen met Hoogendoorn Projectbeplanting hebben we dat in korte tijd gerealiseerd op 19 locaties.

Sander Gerets, Project Manager Real Estate & Facilities bij Maandag®

Maandag logo
Diverse beplanting bij Maandag

Interesse in planten bij u op locatie?

Andere projecten