Groen en open kantoor bij Link Asset Services

Link Asset Services is een wereldwijde financiële dienstverlener en heeft zijn vestigingen in Nederland onlangs ondergebracht in een pand in Maarssen. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Om van dit vernieuwde kantoor aan het Bisonspoor ook een fijne werkplek te maken schakelde Link Asset Services onder andere Hoogendoorn Projectbeplanting in.

Door gebruik te maken van Urban Jungle Roomdividers en losse plantenbakken in open kasten gecombineerd met een prachtige mix aan beplanting creëerden we een veilige en toch open werkruimte. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van veel grootbladige meubelbeplanting. Dit zorgt voor privacy en een rustgevend kantoor met een goede akoestiek. Op deze manier hebben medewerkers echt een eigen plekje terwijl de ruimte het open karakter heeft behouden.

Na de verhuizing van onze vestigingen naar één nieuw kantoor, misten we sfeer en gezelligheid. Hoogendoorn Projectbeplanting wist ons met goed advies en mooie planten een hele gave oplossing te bieden. Het eindresultaat mag er zijn! Veel groen maar ook kleurrijke planten maken er een hele fijne werkplek van.

Paul Zweedijk, Project Manager bij Link Asset Services

Kantoorbeplanting bij Link Asset Services

Realisatie van dit project

Interesse in interieurbeplanting en een gezonder kantoor?

Andere projecten