IG&H

IG&H is marktleider als het gaat om digitale transformaties. Technologie is binnen een bedrijf niet meer weg te denken, net als planten! In januari 2012 hebben wij het kantoor van IG&H voor het eerst van groen voorzien. Heel wat onderhoudsbeurten verder, mochten wij nu ook hun nieuwe gebouw beplanten.

IG&H groeit, waardoor er behoefte was aan een extra werkomgeving die draait om verbinding. Één grote ruimte waar je graag samenkomt. Dit vroeg om een luxe inrichting en grote plantenbakken in organische vormen. Weelderige, sierlijke en kleurrijke beplanting. Daar schakelde IG&H ons voor in. 

De grote diversiteit aan beplanting zorgt voor een speels effect én meer privacy. Bovendien volgen de plantenbakken met planten de rondingen van de muren. Zo wordt de beplanting één met het gebouw. Een geslaagd project, het is een ruimte geworden waar werknemers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

IG&H is een ‘people first company’. Voor ons geweldige team willen we een werkomgeving creëren waar ze zich thuisvoelen, elkaar kunnen inspireren en optimaal presteren. Daarom kiezen we voor een nieuw biophilic kantoor. De honderden planten zorgen voor een unieke sfeer en dragen bij aan ons doel om CO2-neutraal te werken.

Jan van Hasenbroek – Founder and Managing Director

ig&h
Interieurbeplanting bij IG&H
Kantoorpand IG&H

Realisatie project

Interesse in interieurbeplanting op kantoor?

Andere projecten