Groen bij Bouwbedrijf Van de Ven

Deze zomer hebben wij het vernieuwde bedrijfspand van bouwbedrijf Van de Ven in Tilburg voorzien van groen. Passend bij de huidige inrichting staan er in de gemeenschappelijke ruimtes onze Lava plantenbakken. Deze planters bestaan uit een mix van natuurlijke materialen zoals zand, grind en steen. Vervolgens wordt de bijzondere structuur door middel van een mal gevormd. Wanneer het is uitgehard, worden ze helemaal geperfectioneerd en van kleur voorzien. 

In verband met de officiële opening van het vernieuwde pand is het project snel gerealiseerd. In een aantal weken waren we van afspraak tot eindresultaat.

Naast de Lava planters hebben we zwarte kunststof bakken en wall planters gebruikt in het groenplan voor Van de Ven. Deze zijn gemaakt van gerecycled kunststof en zwart gespoten. Dit zorgt voor een stoere en eenduidige uitstraling door het hele gebouw. Door de verschillende vormen en materialen is iedere ruimte toch anders en vernieuwend. Bij Van de Ven zijn ze helemaal klaar voor een gezonde toekomst!

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met Jelle Hoogendoorn. Bel hem direct op: 06-46041274.

Natuurlijke zwarte lava plantenbak met 2 ficus kantoorbeplanting

Andere projecten